به گزارش ایرنا، محمدرضا منصوری روز سه شنبه در آیین تجلیل از خیران و داوطلبان حوزه سلامت ساوه در سالن همایش های سلمان ساوجی افزود: امکانات فعلی درمانی در ساوه با نیازهای جمعیت 285 هزار نفر آن همخوانی ندارد و با توجه به مهاجر پذیری این شهرستان و افزایش قطعی جمعیت با راه اندازی راه آهن در سال های آینده، برنامه هدفمند ارتقای زیرساخت های درمانی این شهرستان باید در اولویت باشد.
نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی و همچنین اجرای برنامه تحول نظام سلامت در دولت تدبیر و امید در سال های اخیر بسیاری از مطالبات حوزه سلامت به خوبی پاسخگویی شده و کیفیت خدمات ارتقا یافته که این مهم امید به زندگی را در جامعه افزایش یافته است.
منصوری بیان کرد: سلامت یکی از موضوعات مهم و مورد توجه مسئولان است که بایددو بعد مهم سلامت جسم و روان با حساسیت و جدیت مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس افزود: ساوه در زمینه بهداشت و درمان نسبت به گذشته شرایط خوبی دارد اما، نگاه برنامه محور حکم می کند با آینده نگری و توجه به سرانه جمعیتی در افق سال های آینده زیرساخت مناسب درمانی برای این شهرستان پیش بینی و محقق شود.
وی اظهار کرد: با توجه به افزایش 50 هزار نفری جمعیت ساوه در چند سال اخیر، نیاز است زیرساخت های بهداشت و درمان همراه با خدمات مطلوبتری برای مردم فراهم شود.
منصوری توضیح داد: با الحاق 22 منطقه حاشیه نشین به شهر ساوه و افزایش سرانه جمعیتی، سهم رقم ارزش افزوده این خطه افزایش یافته اما هنوز جوابگو نیازهای این شهرستان نیست.
نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: با راه اندازی بیمارستان 220 تختخوابی ساوه که اینک ماهیت آموزشی دارد، تحول عظیمی در خدمات حوزه بهداشت و درمان در زمینه بهبود نیروی انسانی و خدمات درمانی رخ می دهد.
وی افزود: بر اساس ماده 180 قانون پیش از این حدود 100 میلیارد ریال در اختیار نماینده مردم در شهرستان ها قرار داده می شد تا صرف ارائه خدمات در حوزه انتخابیه شود اما، در مجلس دهم این اختیار لغو شد.
منصوری توضیح داد:اگر این اختیارات در ساوه در اختیار نماینده مردم بود صرف تسریع در روند حوزه درمانی و سلامت این شهرستان می شد و مشکلانی نظیر پرداختی حقوق کادر درمانی قابل حل بود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت تاکید کرد: با کمک دولت و مشارکت خیران بیمارستان جایگزین مرکز درمانی شهید مدرس ساوه که قدمت بالایی دارد در این شهرستان ایجاد شده و روند خدمت رسانی در حوزه سلامت به مردم بهبود پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کشور گفت: اجرای این برنامه اقدام ماندگار دولت تدبیر و امید است که رضایتمندی مردم را در پی داشته و آرامش روحی در جامعه را بیشتر گرده است.
منصوری همچنین به نقش خیران و داوطلبان حوزه سلامت ناکیدکرد و گفت: دولت به تنهایی قادر به تامین نیازهای حوزه سلامت نیست و حضور هدفمند خیران در راهبردهای سلامت تکمیل کننده زنجیره خدمات دولت و اقدامی با ارزش و محوری است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز در این آیین گفت: توسعه مشارکت داوطلبان سلامت در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیردار ضروری است و این مهم همت سفیران و خیران سلامت را می‌طلبد.
جلیل کوهپایه زاده اظهار کرد: 70 درصد از خدمات بخش سلامت با مشارکت عمومی میسر می شود.
وی افزود: حاشیه نشینان شهری در ساوه بیشترین معضلات را در حوزه سلامت دارند که نقش سفیران سلامت در ارتقای شاخص‌های سلامتی برای این حوزه بسیار با اهمیت است.
در این همایش از داوطلبان حوزه سلامت و خیران فعال سلامت در ساوه تجلیل شد.
6539/6013/خبرنگار: یحیی معماری -زینب احمر***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.