به گزارش ایرنا، رضا قمرزاده روز شنبه در نشست خبری بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اراک افزود: قصه گویی از دیرباز در ایران جایگاه بالایی در بین خانواده ها داشته است و کانون پرورش فکری می کوشداین نوع گفتمان و داشته فرهنگی را در جامعه نهادینه کند.
وی اظهار کرد: دانش آموزان با قصه گویی در مراکز کانون پرورش فکری آشنا می شوند و حفظ این ارتباط با ترویج فرهنگ کتابخوانی و قصه گویی ماندگار می شود.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور گفت: قصه گویی بهترین راه تعامل را بین قصه گو و شنونده ایجاد می کند و در فرایند تبدیل شدن قصه به رفتار، نقش اثر بخشی ایفا می شود که حاصل آن پیامی آموزنده است.
قمرزاده افزود: پدر بزرگ و مادر بزرگ ها مهمترین قصه گوهای نسل گذشته هستند که باید نقش آنان احیا و از فراموشی آن در لابه لای ابزارجدید جلوگیری شود و در بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی 473 پدر بزرگ و مادر بزرگ قصه گو حضور خواهند داشت.
وی اظهار کرد: بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی از اول تا پنجم بهمن امسال با شرکت 11 کشور در 2 بخش داخلی و بین المللی برگزار می شود.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور گفت: در این جشنواره بین المللی 52 منتخب از 31 استان کشور در بخش های قصه گویی نوجوان، پدر بزرگ و مادر بزرگ و قصه رضوی به رقابت می پردازند.
قمرزاده، ترویج فرهنگ قصه گویی، تعمیق و تثبیت فرهنگ قصه گویی را از جمله دستاوردهای برگزاری جشنواره های بین المللی قصه گویی در سال های اخیر عنوان کرد.
وی افزود: 6 هزار و 737 قصه گو، سه هزار و 174 قصه گوی نوجوان،ارایه 70 طرح داستانی و 182 مقاله در جشنواره امسال مطرح است و مورد داوری قرار می گیرند.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در بخش دیگری از سخنانش گفت: کانون پرورش فکری در استان مرکزی همواره با ابتکار و تراوشات ذهنی جذاب موفقیت های خوبی در حوزه قصه گویی داشته است.
قمرزاده افزود: اجرای طرح کانون مدرسه توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بخشی از همکاری و موفقیت های این مجموعه در احیا فرهنگ کتابخوانی با استفاده از قصه گویی است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی گفت: ماندگارترین آیه های قرآنی در قصه های قرآنی متبلور شده اند.
جهانبخش قنبری افزود: قصه به عنوان ابزار تربیتی تاثیر گذار، می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت مشارکت اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.
وی اظهار کرد: محور فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، ارایه فرهنگ قصه گویی در مناطق حاشیه نشین، سکونتگاه های غیررسمی، مراکز شبه خانواده و کودکان کار است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی گفت:318 قصه گو از این استان در مرحله استانی بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی شرکت کرده اند.
قنبری افزود: برای برگزاری بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی 31 استان به پنج منطقه تقسیم شده اند که استان مرکزی در منطقه 2 قرار دارد که از هفتم تا نهم آذرماه به عنوان میزبان رقابت های قصه گویی استان های ایلام، لرستان، قم، کردستان، کرمانشاه و همدان خواهد بود.
قنبری افزود: از پنج منطقه کشوری سه منتخب به مرحله بین المللی راه پیدا خواهند کرد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی دارای 44 کانون ثابت، 2 کانون سیار و سه کانون پستی برای ارائه خدمات است.
6991/6013/خبرنگار:معصومه ابراهیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.