اسماعیل غنیان روز پنجشنبه در حاشیه آیین انتخابات مجمع خیران خمین در گفت وگو با ایرنا افزود: 59 درصد از کمک های خیران درحوزه عمرانی واحدهای درمانی بوده است که در این راستا چهار هزار و 78 واحد به وسعت چهار میلیون و 213 هزار متر مربع با مشارکت خیران در عرصه سلامت ایجاد شده است.
وی بیان کرد: بیشترین کمک های خیران در بخش عمران بیمارستانی و کمترین مشارکت ها نیز در عمران خانه بهداشت روستایی بوده است.
وی ادامه داد: 26 درصد از کل کمک های خیران سلامت زمین های اهدایی و بقیه برای فراهم کردن لوازم و تجهیزات پزشکی صرف شده است.
غنیان افزود: در دهه اخیر، 14 میلیون و 791 هزار متر مربع زمین از سوی خیران سلامت برای ساخت و توسعه واحدهای درمانی کشور اهدا شده است.
معاون هماهنگی و امور استان های مجمع خیران سلامت کشور بیان کرد: 361 هزار مورد لوازم و تجهیزات پزشکی شامل 36 هزار مورد لوازم و تجهیزات پزشکی و 325 هزار مورد لوازم و کالاهای غیر پزشکی نیز توسط افراد نیکوکار به واحدهای درمانی سراسر کشور اهدا شده است.
وی، شمارخیران سلامت کشور را 90 هزار نفر بیان کرد و افزود: هر سال به مجموعه این خیران افزوده می شود و به طور میانگین مشارکت خیران سالانه با 10 درصد رشد مواجه است.
غنیان با بیان اینکه مجمع خیران سلامت در 270 نقطه کشور تشکیل شده افزود:این مجمع، سازمانی مردم نهاد است که همه فعالیت های آن غیر سیاسی، غیر انتفاعی و غیر دولتی و با رعایت کامل قوانین و مطابق اساسنامه است.
غنیان گفت: بزرگترین خیر سلامت کشور متعلق به تبریز است که در حال ساخت بیمارستان 500 تختخوابی با سرمایه گذاری 600 میلیارد ریالی است.
معاون هماهنگی و امور استان های مجمع خیران سلامت کشور گفت: مشارکت خیران سلامت خمین در سطح کشور ستودنی است و با وجودی که این شهرستان از زیر ساخت های صنعتی محروم است و بخش کشاورزی آن هم سنتی و در چنبره خشکسالی محاصره شده اما، نیکوکاران این خطه مشارکت خوبی در ارتقای سطح بهداشتی و درمانی دارند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خمین نیز در آیین انتخابات مجمع خیران خمین گفت: هدیه ارزشمند دولت به زادگاه معمار کبیر ارتقای دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی در مرداد ماه سال 95 بود.
دکتر جواد جواهری افزود: بر این اساس پایه و ستون های دانشکده در یک سال گذشته استقرار پیدا کرد و طرح های عمرانی زیادی اجرا شده که بخشی از آن ها با مشارکت خیران سلامت بوده است.
وی ادامه داد: نداشتن خوابگاه دانشجویی، نبود سالن ورزشی، خلاء ساختمان فوریت های پزشکی، کمبود تجهیزات آموزشی، سی تی اسکن و ماموگرافی مدرن و تجهیزات جراحی مغز و اعصاب از مهمترین کمبودهای حوزه سلامت خمین است.
جواهری بیان کرد: دولت به تنهایی قادر به فراهم کردن زیر ساخت های بهداشت و درمان نیست و می طلبد خیران سلامت برای ارتقای شاخص های درمانی و زیر ساخت های بهداشتی و درمانی یاریگر باشند.
دکتر جواد جواهری افزود: در چند سال اخیر مجمع خیران سلامت خمین فعالترین مجموعه نیکوکاران سلامت در استان مرکزی بوده است و همراهی حیران در این بخش حدود 100 میلیارد ریال است.
در این آیین هیات مدیره مجمع خیرن سلامت خمین متشکل از هفت نفر عضو اصلی، 2 نفر عضو علی البدل برای مدت 2 سال انتخاب شد.
شهرستان خمین واقع در جنوب استان مرکزی زادگاه معمار کبیر انقلاب اسلامی است که با 105 هزار نفر جمعیت در 61 کیلومتری اراک قرار گرفته است.
7277/6013/ خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.