دکتر بهروز رفیعی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سه هزار نفر برای برقراری مستمری به بهزیستی استان معرفی شدند که در نهایت یک هزار و 800 نفر واجد شرایط برقراری مستمری بودند.
وی اظهار کرد: افراد مشمول خدمات حمایتی پشت نوبتی شامل یک هزار و 200 نفر معلول و 600 نفر زن سرپرست خانوار هستند.
وی گفت: شناسایی افراد جدید برای برقراری مستمری با معیارهای سنجش توانایی مالی و میزان معلولیت انجام گرفته است.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: براساس ماده ۳۹ قانون برنامه پنجم توسعه سالانه باید زمینه خروج ۱۰ درصد از افراد تحت پوشش بهزیستی را از گردونه حمایتی و پرداخت مستمری به شرط توانمندسازی و داشتن شغل پایدار فراهم کند.
دکتر رفیعی در ادامه افزود: 29 هزار و 570 معلول شامل یکهزار و 679 ناشنوا و کم شنوا، پنج هزار و 619 نفر جسمی و حرکتی، سه هزار و 800 نفر ذهنی، یکهزار و 431 نفر بینایی و 795 نفر معلول گفتاری از خدمات بهزیستی بهره مند می شوند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: بهزیستی معلولان شدید و خیلی شدید را تحت پوشش پرداخت خدمات مستمر مانند پرداخت مستمری قرار می دهد اما سایر معلولان خفیف و متوسط از خدمات سطح یک مانند بیمه، خدمات توانبخشی و مشاوره برخوردار هستند.
دکتر رفیعی گفت: کرامت و حرمت معلولان، برابرسازی فرصت‌ها، توانمندسازی و توانبخشی پزشکی، حرفه‌ای شغلی، آموزشی و اجتماعی معلولان از ویژگی‌های قانون جامع حمایت از معلولان است.
بهزیستی در پنج بخش امور اجتماعی، مشارکت های مردمی و اشتغال، امورپیشگیری، پشتیبانی و منابع انسانی و امور توانبخشی خدمات را به جامعه هدف ارائه می کند.
65 هزار توانجو از خدمات بهزیستی استان مرکزی بهره مند می شوند.
6991/6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.