بهروز محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در واحدهای تولید الیاف کشور، بیش از چهار هزار نفر اشتغال مستقیم وجود دارد که در صورت تامین نشدن مواد اولیه، سطح تولید با روند کاهشی به محدود شدن ضریب اشتغال می انجامد.
وی اظهارکرد: اگر چه مشکلی از لحاظ تامین مواد اولیه تولید الیاف پلی استر در کشور وجود ندارد اما، عده ای اقدام به خام فروشی و صادرات پرک ( مواد اولیه الیاف پلی استر) می کنند که این اقدام، واحدهای تولیدی داخلی دچار را با تنگنای کمبود مواد مواجه می کند.
رئیس هیات مدیره واحد تولیدی الیاف دلیجان بیان کرد: کمبود مواد اولیه موجب شده که با وجود نیاز فراوان بازار به الیاف، فقط با 30 درصد از ظرفیت خود فعال باشد، که می طلبد مسئولان امر، این صنعت تولید الیاف پلی استر را مورد حمایت قرار دهند.
محمدی گفت: برای رسیدن به افق 100 میلیون دلار صادرات سالانه الیاف پلی استر با توجه به ظرفیت های داخلی، انتظار است مسئولان نسبت به رفع مشکلات، این صنعت اهتمام ورزند.
وی افزود: بیشترین میزان صادرات الیاف پلی استر در کشور در سال های 91 و 92، حدود 48 میلیون دلار در سال بوده است.
عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به تنگنای واردات و تعرفه الیاف پلی استر در کشور گفت: مجتمع تولیدی الیاف دلیجان به عنوان بزرگترین واحد صنعتی بزرگترین تولید الیاف پلی استر هایتنا سیتی در کشور و با ظرفیت تولید سالانه 45 هزار تن در حال فعالیت است.
شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی 400 واحد صنعتی و تولیدی دارد و قطب مهم تولید الیاف پلی استر کشور محسوب می شود.
7277/ 3075 /خبرنگار: افسانه آروند*** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.