محمد اله داد روز شنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: پارسال رشد متوسط مصرف برق در بخش صنعت کشور پنج درصد افزایش داشت در حالی که این مهم در استان مرکزی به بیش از 10 درصد رسید.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز 17 تقاضای جدید و 14 درخواست افزایش قدرت در بخش صنعت این استان به ثبت رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: پارسال مشترکان تعرفه های مختلف برق این استان چهار هزار و 487 میلیون کیلووات ساعت مصرف برق داشتند که این میزان نسبت به سال 94 با افزایش پنج درصدی همراه بود.
اله داد عنوان کرد: یکی از برنامه های مهم در راستای اقتصاد مقاومتی کاهش تلفات انرژی به زیر 10 درصد است که این مهم با تلاش های فراوان محقق شده است.
وی گفت: هم اکنون مجموع مطالبات معوق این شرکت از مشترکان مختلف یکهزار و 500 میلیارد ریال تخمین زده شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اضافه کرد: 37 و نیم درصد از معوقات مربوط به بخش صنعت، هفت و سه دهم درصد نهادها و دستگاه های دولتی، 38 درصد خانگی و بقیه مربوط به سایر مصارف است.
اله داد درخواست کرد: انتظار است مشترکان برق معوقات خود را به موقع پرداخت کنند و برای نخستین بار در کشور زمینه پرداخت از طریق شماره تلفن 121 نیز به شیوه های پرداختی دیگر اضافه شده است.
وی گفت: هیچ روستای بالای 10 خانوار بدون برق در این استان وجود ندارد و در این راستا تلاش های زیادی به کار گرفته شد تا از طریق استفاده از انرژی های نو در این روستاها برق رسانی شود.
اله داد بیان کرد: این شرکت در راستای تولید و اشتغال نیز برنامه های ویژه ای از جمله تامین برق متقاضیان بخش صنعت، کشاورزی و کسب و کار و کاهش خاموشی برای واحدهای مولد در دستور کار دارد.
وی اظهار کرد: هم اکنون برق 60 نقطه استان مرکزی از طریق انرژی های نو، یک نقطه با جریان طبیعی آب تامین می شود و پارسال نیز بزرگترین نیروگاه خورشیدی با حضور وزیر نیرو در اراک به بهره برداری رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: استفاده از انرژی ها نو و پاک تنها راه حفظ محیط زیست است و توجه به این بخش امری ضروری است.
اله داد یادآور شد: در امر سرمایه گذاری برای انرژی های نو و پاک سیاست های تشویقی خوبی لحاظ شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: 82 درصد مشترکات برق این استان در بخش خانگی، سه و هشت دهم درصد عمومی، یک و چهار دهم درصد کشاورزی، یک درصد صنعتی و بقیه مربوط به سایر مصارف است.
اله داد بیان کرد: 76 درصد برق استان مرکزی در زمینه صنعت و کشاورزی استفاده می شود.
وی یادآور شد: استان مرکزی در زمینه مصرف برق در بخش صنعت رتبه ششم و متوسط مصرف سالانه رتبه 9 کشور را داراست.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی اضافه کرد: پارسال در راستای هزینه انشعاب رایگان، معافیت ها و تخفیف های ویژه به خانواده شهدا، جانبازان، گلزارهای شهدا، مددجویان تحت حمایت بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و مساجد حدود 15 میلیارد ریال پرداخت شده است و این مهم در لایحه بودجه امسال نیز دیده شده است.
اله داد با گلایه از برخی مساجد که مصرف برق آنان رایگان است گفت: رعایت الگوی مصرف در مساجد ضروری است و برخی از مساجد از زمان اجرای طرح رایگان، مصرف برقشان به شدت افزایش یافته است.
وی بیان کرد: بهره برداری از نیروگاه تولید پراکنده هفت مگاواتی برق غرق آباد از برنامه های مهم این شرکت است که در تیرماه امسال افتتاح خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی افزود: روکشی کابل های برق و نصب عایق های ویژه به منظور مقابله با پرنده زدگی از دیگر برنامه های در دستور کار است.
690 هزار مشترک برق در استان مرکزی وجود دارد که برق آنان از 16 هزار دستگاه ترانسفورماتور و از طریق 20 هزار کیلومتر شبکه، 45 پست فوق توزیع تامین می شود.
3005/3075/خبرنگار: معصومه صفری***انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.