به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در آیین گشایش این نمایشگاه گفت: صنایع دستی علاوه بر اینکه بخشی از هویت فرهنگی هر استان است به عنوان ظرفیتی مهم در اشتغالزایی و تولید ثروت باید از آن بهره جست.
عزیز فیلی افزود: صنایع دستی در تولید و اشتغال و ارایه هنر ناب ایرانی جایگاه رفیعی دارد و لازم است از کارآفرینان این هنر حمایت های لازم صورت گیرد.
وی اظهار کرد: پرداخت تسهیلات مناسب به کارآفرینان در صنایع دستی می تواند مهمترین اقدام برای حمایت ازشاغلان این بخش باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: چهار بازارچه صنایع دستی تا پایان ماه مبارک رمضان امسال به منظور معرفی صنایع دستی در سطح استان گشایش می یابد.
سیدمحمد حسینی افزود: 12 بازارچه صنایع دستی در استان مرکزی با هدف حمایت و معرفی کارآفرینان دایر است و چهار بازارچه صنایع دستی نیز تا پایان امسال راه اندازی می شود.
وی اظهار کرد: خانه صنایع دستی اراک با 150 صنعتگر به آموزش هنرمندان در صنایع مختلف مشغول است.
وی بیان کرد: 17 هزار صنعتگر در استان مرکزی در صنایع مختلف به صورت غیررسمی فعال هستند که از این تعداد هشت هزار و 500 صنعتگر مجوز دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: بیش از چهار هزار صنعتگر صنایع دستی استان بیمه هستند و تلاش برای بیمه سایر هنرمندان در حال انجام است.
حسینی افزود: مشکل بیمه هنرمندان صنایع دستی باید از سوی سازمان میراث فرهنگی حل شود که این مهم به طور جدی در دستور کار مسئولان قرار دارد.
150 اثر از 15 هنرمند صنایع دستی شامل گلیم، حصیر، ویترا، قلم زنی، زیورآلات، معرق و منبت به مدت یک هفته در معرض دید علاقمندان قرار دارد.
محصولات20 رشته صنایع دستی با 20 درصد تخفیف در این نمایشگاه برای خریداران در نظر گرفته شده است.
348 رشته صنایع دستی در کشور وجود دارد که از این تعداد 110 رشته در استان مرکزی فعال است.
6991/6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی*** انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.