سید مهدی ساداتی روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش خمین افزود: وجود شعور سیاسی در کنار شور انتخاباتی لازمه این دوره از رقابت های انتخابات کشور است و فرهنگیان در فضاسازی موثر و بسط مباحث انتخاباتی و گزینش اصلح نقش پررنگی دارند.
وی اظهار کرد: حضور فعال آینده‌سازان کشور در انتخابات پیش رو مهم است و برنامه‌ریزی دشمنان برای انحراف در نسل آینده انقلاب اسلامی است و در این راستا فرهنگیان با بصیرت دهی در دانشآاموزان باید دشمن را ناکام بگذارند.
وی ادامه داد:در تحقق حماسه سیاسی حضور برخی از اقشار مردم از جمله فرهنگیان تأثیر عمیق تری دارد به ویژه اینکه از قشری باشد که از علم و آگاهی برخوردارند.
وی گفت: حضور و مشارکت حداکثری این افراد با بصیرت و انتخاب اصلح و شایسته آنان تاثیر بسزایی در بهبود مدیریت، پیشرفت و توسعه کشور می گذارد.
فرماندار خمین به نقش فرهنگیان به عنوان مجریان انتخاباتی نیز اشاره کرد و افزود: مجریان انتخابات با رعایت قانون زمینه برگزاری انتخابات سالم و پرشور را فراهم کنند.
ساداتی گفت: ایجاد فضای اعتماد ملی و حفظ و ثبات دستاورد های نظام جمهوری اسلامی درگرو برگزاری انتخابات سالم و به دور از تخریب و اهانت به اشخاص است.
وی افزود: 160شعبه اخذ رای در خمین در مناطق شهری و روستایی آماده برگزاری انتخابات سالم و پرشور است و دراین شهر فرایند انتخابات به صورت الکترونیک انجام خواهد شد.
ساداتی بیان کرد: در روستاهای کمتراز 20 خانوار نیز هشت حوزه سیار با امنیت کامل رای های مردم را جمع آوری می کند.
فرماندارخمین با اشاره به نامگذاری امسال به اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال، گفت: هدایت تحصیلی دانش آموزان با بهره گیری از برنامه های تدوین یافته آموزش و پرورش بستر سازی مناسب درکارآفرینی و اشتغالزایی ایجاد می کند.
ساداتی خاطر نشان کرد: مسئولان آموزش و پرورش با مدیریت منابع مالی و تشویق دانش آموزان به ایجاد طرح ها و ایده های نو می توانند گام هایی موثر درتولیدات داخلی و پرورش فکری دانش آموزان داشته باشند.
وی افزود: آموزش و پرورش درایجاد اشتغال و کارآفرینی درعرصه توسعه کشورو رسیدن به افق بلند دستاورد های نظام از جایگاه بلند و ارزشمندی برخوردار است.
ساداتی بیان کرد: رتبه پنجم فناوری و رشد علمی رتبه 6 نانو، رتبه هفتم قدرت نظامی این کشور در جهان با همت و تلاش نخبگان و برگرفته ازایده های خلاق دانش آموزان و دانشجویان شکل گرفته است.
مدیرآموزش و پرورش خمین نیزافزود: هدایت تحصیلی همراه با شناسایی استعدادها و پتانسیل های ذهنی دانش آموزان با یک برنامه ریزی مدون، آینده شغلی را تضمین می کند.
مهدی محمدی بیان کرد: برگزاری همایش ها و جشنواره ها در خصوص هدایت تحصیلی توسط مشاوران و کارشناسان برجسته و آگاه کردن والدین از رشته های فنی و کارودانش فرصتی ارزشمند درایجاد اشتغال و تولیدات ملی است.
وی ادامه داد:حمایت دستگاه های دولتی از کارآموزان و کارورزان در رشته های مرتبط باعث ایجاد انگیزه در بین دانش آموزان می شود به طوریکه هر دانش آموزباید 240 ساعت دوره کار آموزی مرتبط با رشته خود را طی کند.
مدیر آموزش و پرورش خمین با اشاره به نقش خیران در ساخت مراکز آموزشی در شهرک های تازه تاسیس در بافت شهری افزود: نیاز به کمک های خیرین در این زمینه در سال های اخیر بیشتر و بحث آمادگی و حمایت خیرین مدرسه ساز در نوسازی و ارتقا بافت فرسوده مدارس از جایگاه ویژه برخوردار است.
17 هزار دانش آموز در 252 مدرسه در شهرستان 105 هزار نفری خمین مشغول به تحصیل هستند.
7277/6013/ خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.