ظفر افشون روز سه شنبه در نشست بررسی مشکلات ساخت دهکده ماهیان زینتی محلات در استانداری مرکزی، افزود: این اعتبار از محل منابع تخصیصی سفر ریاست جمهوری است و سازمان مدیریت و برنامه ریزی ماموریت دارد اعتبار مورد نظر را با جدیت برای این مجموعه پیگیری و مراحل پرداخت آن را نهایی کند.
وی گفت: عملیات نقشه برداری و طراحی شهرک ماهیان زینتی انجام شده و لازم است ادارات آب، برق، گاز و مسکن و شهرسازی نظر نهایی خود را هر چه سریعتر در کارگروه مورد نظر اعلام کنند.
فرماندار محلات گفت: ساخت این شهرک به علت حجم گسترده و اهمیت موضوع از محل اعتبارات استانی انجام می گیرد و وزیر جهاد کشاوری پیگیر این مهم است.
علی زینی وند افزود: با توجه به اینکه طرح مذکور توجیه اقتصادی دارد، روند کار رضایت بخش است و می تواند بازدهی مطلوب در تولید برای مردم و افراد جویای کار داشته باشد.
وی اظهار کرد: با راه اندازی دهکده ماهیان زینتی در محلات 200 فرصت شغلی مستقیم و به صورت غیرمستقیم در استان ایجاد می شود.
زینی وند ادامه داد: این شهرک در زمینی به وسعت 13 هکتار با پنج و نیم هکتار فضای کارگاهی با هدف پرورش انواع آبزیان زینتی ساخته می شود.
وی افزود: ظرفیت اسمی این شهرک سالانه 10 میلیون قطعه است که در قالب 21 واحد پرورشی پیش بینی شده است.
وی گفت: در کنار این شهرک استخر تفریحی، ساختمان اداری، آزمایشگاه، سالن قرنطینه، باغ پرندگان، مسجد، ساختمان آموزش، آکواریوم عمومی برای ایجاد یک منطقه تفریحی - گردشگری پیش بینی شده است.
فرماندار محلات گفت: با توجه به این که محلات رتبه نخست در تنوع گونه های ماهیان زینتی و رتبه دوم تولید این نوع ماهیان را در کشور دارد، تسریع در راه اندازی شهرک ماهیان زینتی در این شهرستان ضروری است.
وی افزود: صادرات سالانه 700هزار دلار ماهی زینتی از شهرستان محلات نشان از استعداد این منطقه در تولید و صادرات آبزیان دارد.
زینی وند گفت: 90 درصد از ماهیان زینتی کشور در شهرستان محلات تولید می شود.
شهرستان محلات با 55 هزار نفر جمعیت قطب تولید ماهی زینتی، سنگ نما و گل و گیاهان زینتی کشور محسوب می شود.
6991/6013/ خبرنگار: معصومه ابراهیمی *** انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.