دکتر محمد گهری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اراک یکی از محورهای اصلی فعالیت خود را ارتباط با صنایع می دانند و در همین راستا پارسال نشست های مشترکی با صنایع داخل و خارج استان ترتیب داد و قراردادهای مشترک و تفاهم نامه های همکاری منعقد شد.
وی بیان کرد: این قراردادها نسبت به مدت مشابه قبل رشد 100 درصدی داشته است.
وی افزود: براساس همکاری های مشترک تفاهم نامه های همکاری آموزشی و پژوهشی، نیازسنجی های صنایع انجام شده است و آموزش هدفمند نیز در صنعت برگزار شده است.
وی اضافه کرد: برگزار تورهای صنعتی برای اساتید و دانشجویان با هدف شناخت نیازها و فرآیند تولید و بستر سازی برای انتخاب مسیر شغلی دانشجویان از موضوعاتی است که در این راستا امسال نیز دنبال می شود.
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباطات صنعت و دانشگاه در دانشگاه صنعتی اراک گفت: ایم مرکز آموزش عالی از سه سال گذشته تفاهم هایی با دانشگاه های مادر کشور همچون دانشگاه اصفهان، خواجه نصیر، علم و صنعت و دانشگاه صنعتی شریف دارد که بر مبنای آن نیازهای پژوهشی صنایع استان از مجرای دانشگاه صنعتی اراک به دانشگاه های طرف قرارداد منعکس می شود.
وی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اراک و گروه کارآفرینی پارسال تفاهم نامه های متعدد با صنایع استان همچون ماشین سازی، آذرآب، شرکت گاز، برق منطقه ای باختر، پتروشیمی و پالایشگاه شازند در طرح های پژوهشی و اجرایی داشت که طیفی از آن خاتمه یافته است و این توسعه روابط با صنایع یکی از نقاط قوت عملکردی دانشگاه در سال گذشته به شمار می رود.
گهری، مهمترین چالش موجود صنایع را بحث بودجه و نقدینگی عنوان کرد و گفت: تنگناهای مالی صنایع رسیدگی به مباحث پژوهشی را به اولویت دوم صنایع تبدیل کرده او مجموعه دانشگاه نیز در این راستا برای ارائه مشاوره دارد به طوری که نمایندگان دانشگاه همواره در نشست ها حضور دارند و به منظور جذب سرمایه گذاران خدمات مشاوره ای ارائه می کنند.
وی اضافه کرد: سال گذشته سرمایه گذارانی از ژاپن، کره، روسیه، آلمان و ویتنام در صنایع استان آمدند که دانشگاه در این راستا حضوری پررنگ داشت و با توجه به شناختی که نسبت به صنایع و ظرفیت های صنعتی استان دارد تلاش هدفمندی را در راستای جذب سرمایه گذاران، بازدید از صنایع خارجی و ارائه مشاوره مراحل جذب سرمایه گذار داشت.
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباطات صنعت و دانشگاه دانشگاه صنعتی اراک بیان کرد: چالش دیگر صنایع در بحث پژوهش است که در صنایع مغفول مانده و به دلیل زمان بر بودن پژوهش ها تمایل کمی از جانب صنایع به این امر وجود دارد.
وی عنوان کرد: اغلب صنایع خواستار رفع چالش در کمترین زمان هستند اما، تحقیقات زمان بر است و نباید این کلید طلایی در حل مشکلات فدای شتاب زمانی در صنعت شود.
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباطات صنعت و دانشگاه در دانشگاه صنعتی اراک افزود: در سال جاری با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک های استان مرکزی قرار است دوره آموزشی R&D (مهندسی تحقیق و توسعه) ویژه صنایع استان برگزار شود که محوریت آن با دانشگاه صنعتی اراک است و این مهم قدم مثبتی برای صنایع به شمار می رود.
دانشگاه صنعتی اراک به عنوان یکی از شعبه های دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1367 در اراک ایجاد شد که مستقل شده است.
یکهزار و 400 دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در 19 رشته و پنج گرایش مکانیک، برق، عمران، معدن و علوم پایه در دانشگاه صنعتی اراک به تحصیل اشتغال دارند.
6992/6013/خبرنگار: آذر اسفندیاری***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.