دکتر کامبیز هدایتی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: کتاب کاربرد الکتروانباشت در رشد نانوساختارها براساس نیاز مباحث دانشگاهی به صورت کاربردی نگاشته شده است.
وی افزود: این کتاب با توجه به اهمیت و کاربرد فراوان الکتروانباشت در صنعت، روش های تحقیقاتی رشد نانوساختارها را مورد توجه قرار داده و در 6 فصل نگارش شده است.
این عضو گروه علوم پایه دانشگاه صنعتی اراک تصریح کرد: فصول این کتاب بر اساس الگوی مورد نیاز یک کاربر تنظیم شده است، به طوری که در فصل اول کلیات، مسائل تئوری و اصول الکتروشیمیایی لازم برای پدیده الکتروانباشت بیان و در فصل دوم روش های تجربی لایه نشانی و انباشت نانوساختارهای متفاوت دنبال شده است.
وی اضافه کرد: در چهار فصل باقی نیز روش های مطالعه نانوساختارها، خواص الکترونیکی و معناطیسی نانوساختارها تشریح شده است.
هدایتی با اشاره به اینکه کتاب تدوین شده ویژه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است و در رشته های فیزیک، شیمی، نانوفناوری و حتی مکانیک نیز کاربرد دارد گفت: این کتاب که حاصل 2 سال فعالیت مداوم است می تواند زمینه ساز فعالیت های نوین با سطح فناوری بالا در دانشگاه صنعتی اراک باشد و همچنین در تحقق اقتصاد مقاومتی نیز اثربخشی مناسبی داشته باشد.
کتاب دانشگاهی کاربرد الکتروانباشت در رشد نانوساختارها در 500 نسخه توسط مرکز نشر آثار دانشگاه صنعتی اراک به چاپ رسیده است.
دانشگاه صنعتی اراک به عنوان یکی از شعب دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1367 در اراک ایجاد شد که مستقل شده است.
یک هزار و 400 دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در 19 رشته و پنج گرایش مکانیک، برق، عمران، معدن و علوم پایه در دانشگاه صنعتی اراک به تحصیل اشتغال دارند.
6992/6013/خبرنگار: آذر اسفندیاری***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.