به گزارش ایرنا، زهرا احمدی پور روز دوشنبه در حاشیه آغاز به کار موزه مردم شناسی مسجد جامع ساوه در جمع خبرنگاران افزود: اقتصادی کردن صنایع دستی اولویتی مهم در رونق پایدار اشتغال است که راه اندازی بازارچه های فروش محصولات صنایع دستی می تواند در ثبات اقتصادی موثر باشد.
وی اظهار کرد: حوزه صنایع دستی یک ظرفیت ارزشمند برای ایجاد اشتغال پایدار در شهر و روستا و جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ است.
احمدی پور گفت: سازمان میراث فرهنگی تقویت صنایع دستی سنتی و تشکیل زنجیره های تولید را در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی پیگیری می کند.
وی اضافه کرد: صنعتگران باید نیاز و سلیقه بازار را شناسایی کرده و با اموزش های لازم در خصوص بازاریابی، بتوانند محصول خود را عرضه کنند و برپایی نمایشگاههای دائمی، فصلی و بین المللی از جمله راهکارهای این مهم است.
وی گفت: اقداماتی برای ورود صنایع دستی به مدارس و سرفصل برخی دروس انجام شده تا دانش اموزان مهارت های لازم در زمینه هنرهای دستی فرا گیرند.
به گفته رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مدل این طرح در حال ارسال به استان ها است که با توجه به شرایط بومی هر منطقه اجرایی می شود.
احمدی پور اضافه کرد: ساوه یکی از شهرهای مهم استان مرکزی است که جاذبه های تاریخی و فرهنگی بسیار خوبی دارد که می تواند در کنار صنایع، فرصت های گردشگری را معرفی کند.
وی ادامه داد: برای مرمت مساجد جامع از جمله مسجد جامع ساوه، ردیف بودجه مستقل وجود دارد اما با توجه به تعداد بسیار زیاد مساجد، این میزان اعتبار برای مرمت همه مساجد کافی نیست.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: یکی از ویژگی های متفاوت مسجد جامع ساوه مساحت و تعداد سالن های زیاد است که موجب افزایش هزینه مرمت می شود.
بازدید از موزه مسجد جامع، بازدید از سایت تاریخی آوه و بازارچه صنایع دستی از برنامه های رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به ساوه بود.
هم اینک 110 اثر ثبتی و 312 اثر غیرثبتی تاریخی تحت حفاظت در ساوه وجود دارد.
7269/3075/خبرنگار:الهام بابایی *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده اصفهانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.