«علیرضا ایزدی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای آشنایی بیشتر و تسهیل در ورود به سامانه آموزشهای الکترونیکی و تعریف کلاس و بارگذاری محتوا، فایلهای راهنما به صورت تصویری و متنی تهیه شدند و از طریق لینک علاوه بر اینکه یک کارگاه آموزشی مجازی در این زمینه برنامهریزی شده، علاقمندان میتوانند از این فایلهای آموزشی استفاده کنند.
وی اظهار داشت: یکی از مزیتهای آموزش مجازی این است که افراد قادر هستند در هر مکانی از آموزش استفاده کنند و در کارگاههای آموزش مجازی علاوه بر امکان ضبط، مشاهده مجدد وجود دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: این آموزشها با هدف آشنایی با گردشگری مجازی است که به زودی برگزار خواهد شد.
ایزدی افزود: فایلهای ضبط شده در سایت و شبکههای مجازی اداره کل در اختیار عموم قرار میگیرد و علاقمهندان میتوانند به صورت آفلاین و به هر تعداد دفعات که دوست داشته باشند، بازبینی کنند.
وی اظهار داشت: در شرایط فعلی با رکود سفر و تعطیلی، فرصت مناسبی برای اجرای دورههای آموزشی نظری و کسب اطلاعات جدید حتی در مواجهه با شرایط ایجاد شده و دوران پساکرونا برای علاقمندان و فعالان این صنعت ایجاد شده است.
بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۷۳ اثر تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.