«غلامرضا ملکی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کیفیت نان به‌عنوان غذای پایه خانوار از اهمیت زیادی برخوردار است و محموله‌های گندم‌ وارد شده  از استان خوزستان پس از مخلوط شدن با گندم موجود در سیلوها به بهبود کیفیت نان کمک زیادی می‌کند.

وی اظهار داشت: ذخیره گندم در سیلوهای شرکت غله و خدمات بازرگانی این استان مناسب است و پشتوانه لازم در سیلوها تا فصل برداشت گندم وجود دارد.

ملکی افزود: محموله‌های گندم باکیفیت که با استفاده از توان حمل و نقل ریلی و جاده‌ای در حال انتقال از خوزستان به استان مرکزی است تاثیر به‌سزایی در بهبود آرد مصرفی نانوایی‌ها دارد و رضایتمندی مردم از نان را بالا می‌برد.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.