«غلامرضا گودرزی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پنج طرح از مجموع این طرح‌ها در بخش زراعی و باغی، سه طرح در بخش اقتصادی و اجتماعی، ۲ طرح فنی و مهندسی، چهار طرح گیاه‌پزشکی و ۲ طرح بخش جنگل و مرتع آغاز شده‌ است.

وی ادامه داد: ۸۹ طرح تحقیقاتی شامل ۹ طرح در بخش حفاظت از خاک و آبخیزداری، ۲ طرح اقتصادی و اجتماعی، هفت طرح در بخش خاک و آب، ۱۵ طرح زراعی و باغی، هفت طرح علوم دامی، ۱۰ طرح در بخش فنی و مهندسی، ۱۷ طرح گیاه‌پزشکی و ۲۲ طرح جنگل و مرتع در مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی در حال انجام است.

رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۳۳ طرح نیز شامل هفت طرح در بخش حفاظت از خاک و آبخیزداری، یک طرح اقتصادی و اجتماعی، ۹ طرح زراعی و باغی، چهار طرح علوم دامی، یک طرح فنی و مهندسی، هفت طرح گیاه پزشکی و چهار طرح در بخش جنگل و مرتع سال گذشته به پایان رسیده‌است.

گودرزی گفت: معرفی ارقام جدید پرمحصول، مقاوم به آفات و تولید پایدار از جمله اهداف اجرای این تحقیقات در مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی است.

مرکز تحقیقات کشاورزی استان مرکزی در سال ۶۲ و مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سال ۷۲ به بهره برداری رسیده است که با ادغام وارتخانه های کشاورزی و جهاد سازندگی در سال ۷۹ با عنوان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی سپس در سال ۹۴ با ادغام مراکز آموزش جهاد کشاورزی استان‌ها این مرکز با نام مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فعالیت کند.

این مرکز دارای بخش‌های تخصصی پژوهشی مشتمل بر گیاه پزشکی، منابع طبیعی، آبخیزداری، زراعی و باغی، فنی و مهندسی است.

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی دارای هفت ایستگاه تحقیقاتی است که بستر مناسبی برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی فراهم کرده است.
۲ ایستگاه از این ایستگاه‌ها به صورت ملی (پردیس تحقیقات و آموزش ملی لوبیای خمین و پردیس تحقیقات و آموزش انار ساوه) و پنج ایستگاه دیگر (ایستگاه منابع طبیعی مهندس یونسی خسبیجان، گیاهان دارویی علی آباد، علوم دامی فدک، آبخوان داری خشکرود و ایستگاه تحقیقات کشاورزی اراک) بصورت استانی فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.