آیت الله «قربانعلی دری‌نجف‌آبادی» روز یکشنبه در نشست قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی در اراک افزود: رهبر معظم انقلاب در سخنان ارزشمند روز نیمه شعبان امسال خواستار کمک به افراد آسیب دیده به واسطه بیماری ناشی از ویروس کرونا شد و این مهم در نشست ویدئوکنفرانسی با نمایندگان ولی فقیه و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور نیز تاکید شده است.

وی بیان کرد: در این راستا تاکید شده در گام نخست از عید شعبان تا عید فطر بسته‌های حمایتی برای اقشاری که به هرنوع به واسطه این بیماری دچار آسیب شده‌اند، تهیه شود.

امام جمعه اراک ادامه داد: پیش‌بینی شده در این استان در فاصله این ۲ عید بزرگ ۱۰۰ هزار بسته حمایتی شامل برنج، مرغ، روغن و ماکارونی تهیه شود که برآورد نخست آن ۱۲۰ میلیارد ریال است و اگر کمک‌ها بیشتر از این مبالغ باشد به طور قطع بسته‌های بیشتری تهیه می‌شود.

آیت‌الله دری نجف آبادی عنوان کرد: در راه شناسایی افراد آسیب دیده دستگاه‌های مسوول، سپاه، ارتش، بسیج، ائمه جمعه و جماعات، روحانیون و تشکل‌های مردمی باید با جدیت وارد شوند تا بسته‌های تهیه شده به افراد آسیب دیده اهدا شود.

وی عنوان کرد: تهیه این بسته‌ها، جدای از کمک‌هایی است که از سوی دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف در حال انجام است و انتظار است هر فردی در حد توان خود برای تهیه این بسته‌ها کمک دهد تا بخش کوچکی از آلام و آسیب‌های اقشار آسیب دیده کاهش یابد و این کمک باید با حفظ آبروی افراد باشد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: مردمی که ۶ هزار و ۲۰۰ شهید در راه خدا تقدیم انقلاب و اسلام کرده‌اند، آماده لبیک‌گویی به ندای رهبری هستند و به طور قطع توفیقات خوبی با مشارکت اقشار مختلف مردم در این استان در راه کمک به آسیب دیدگان ناشی از بیماری کرونا رقم می‌خورد.

آیت الله دری نجف آبادی گفت: لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب، لبیک به دین و اهل بیت (ع) است و بسیاری از افراد و خیران از عید شعبان تا عید فطر کمک‌های زیادی در قالب نذری و افطاری به نیازمندان اهدا می‌کردند که می توانند هزینه این کمک‌ها را در راستای تهیه بسته‌های حمایتی پرداخت کنند.

وی اظهار داشت: اکنون یکی از بهترین فرصت‌ها برای انجام کار خیر است و در این مدت و شرایط حاکم بر جامعه برخی افراد عزیزان خود را از دست داده و نتوانسته‌اند برای آنها آیینی برگزار کنند که می‌توانند هزینه امور مختلف را برای شادی روح اموات خود در این مسیر اعطا کنند.

امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخنانش، از تلاش‌های استاندار مرکزی، مسوولان مختلف، رییس دانشگاه علوم پزشکی، پزشکان، پرستاران، کادر خدماتی و درمانی، بسیج، سپاه، ارتش، سربازان گمنام امام زمان (عج)، دادگستری، اصناف، کسبه، خیران و همه افرادی که به نوعی تاکنون در امر مقابله با شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی سهمی داشته‌اند تشکر کرد و افزود: این استان در روزهای نخشت شیوع این بیماری در وضعیت بحرانی قرار داشت اما هم‌اکنون با تلاش‌های شبانه‌روزی به وضعیت قابل قبولی رسیده است.

آیت الله دری نجف‌آبادی اظهار داشت: استان مرکزی در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا به طور نسبی موفق بوده، البته هنوز مشکل وجود دارد اما رسیدن به وضعیت مدیریت این بیماری کار ارزشمندی است که تنها با همت‌های بلند ایجاد شده است.

وی بیان کرد: کشور در شرایطی نیست که به تعطیلی برسد و همه جا تعطیل شود و به طور قطع با رعایت موارد بهداشتی و رعایت پروتکل‌های لازم می‌توان در کنار کار و تولید؛ این بیماری را شکست داد و مردم باید راه مبارزه با این بیماری را به صورت ویژه مورد توجه قرار دهند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: بهبودیافتگان ویروس کرونا در کل کشور حدود ۶۰ درصد از افراد مبتلا است اما این آمار در استان مرکزی ۷۱ و نیم درصد است.

سید «مهدی مقدسی» افزود: حفط جان انسان‌ها در برنامه‌های تصمیم‌گیری باید در اولویت باشد و در این راستا نباید کوتاهی کرد.

وی بیان کرد: همکاری اقشار مختلف مردم، تشکل‌های مردمی و شبکه‌های اجتماعی، مسوولان و دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در امر مقابله با ویروس کرونا زبانزد و ارزشمند است که جای تقدیر دارد و  بیماری ناشی  ویروس کرونا تا آخرین لحظه و مهار آن باید جدی گرفته شود. 

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هدایت رهبر معظم انقلاب و مساعدت برای برداشت یک میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی بسیار اقدام ارزشمندی بود.

مقدسی عنوان کرد: بدون تردید بیماری ناشی از ویروس کرونا بر اقتصاد کشور و بودجه امسال تاثیر دارد و  چند ماه تحقق نیافتن درآمدهای مالیاتی وجود دارد.

وی گفت: در نشست‌های اخیر مجلس شورای اسلامی در سه روز گذشته، وزرای ذیربط ضمن ارایه گزارش، خواستار تجدید نظر در بودجه سال جدید شدند، چراکه باید برای اقشار آسیب‌پذیر تمهیداتی اندشیده شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: کاهش درآمدهای نفتی به خاطر کاهش قیمت جهانی نفت و تحریم‌ها از دیگر مکشلات است.

مقدسی بیان کرد: با هماهنگی سران سه قوه بحث فروش دارایی‌های مازاد مطرح است و این مهم در قانون بودجه ۹۹ آمده و از اقداماتی است که به ناچار برای کسری بودجه و در راستای اسناد بالا دستی انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: بخشی از تاثیرات شیوع ویروس کرونا در اقتصاد در بودجه ۹۹ لحاظ شد و بخش‌هایی که نیامده در کمسیون برنامه و بودجه و کمیشیون اقتصادی در حال بررسی است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مصوباتی که دولت در راستای مقابله با ویروس کرونا و کمک به اقشار آسیب‌پذیر داشته باید اجرایی شود و بخشی از مصوبات به ویژه در حوزه بانک‌ها اجرا نشده که باید مورد توجه قرار گیرد.

مقدسی گفت: ستاد مقابله با بیماری کرونا در استان مرکزی با تصمیم‌گیری‌های به موقع جزو استان‌های موفق بوده است و همکاری و مشارکت اقشار مختلف در این راستا جای تقدیر دارد که البته بیشترین تلاش‌ها در خط مقدم برعهده پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بوده است.

وی تصریح کرد: برخی کشورهای مطرح در دنیا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا درمانده‌اند اما در جمهوری اسلامی ایران و استان مرکزی به لطف پرودگار توفیقات خوبی حاصل شده است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ویروس کرونا تلنگری برای بشریت است که همگان به معنویت بازگردند.

تاکنون در استان مرکزی یک‌هزار و ۴۲۳ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که یک‌هزار و ۲۲ نفر از این افراد بهبود یافته و ۱۳۸ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.