به گزارش خبرنگار مهر، رقیه یادگاری روز یکشنبه در جلسه هم اندیشی تدوین برنامه عملیاتی جهش تولید استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: با توجه به موضوعاتی از قبیل رونق تولید، حمایت از کالای ایرانی برنامه اقتصادی استان بدون در نظر گرفتن سند جداگانه ای در این حوزه اجرا شده است.

وی ادامه داد: برنامه اقتصادی دولت، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رونق تولید تسهیل کننده و در کنار بخش خصوصی کمک کننده بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: چندین سال است که باید در برنامه‌های چهارم، پنجم و ششم توسعه ۸ درصد رشد تولید ناخالص داخلی را داشته باشیم اما در بهترین شرایط این رشد ۵ یا ۶ درصد و گاهاً منفی و حتی به یک درصد هم نرسیده است و امسال برای جبران این عدم رشد، افزایش تولید ناخالص داخلی که رشد اقتصادی به آن وابسته است را در یک جهش بالا برد بنابراین در این حوزه به برنامه نیاز داریم.

یادگاری گفت: اگر چه برنامه‌های استان در این حوزه نمی‌تواند مستقل از برنامه‌های کشور باشد و نمی‌توان بدون اصلاح نظام بانکی و سیستم مالیاتی این کار را انجام داد اما به ناچار با همین پیش فرض‌ها و شروط موجود یک سند برنامه جهش تولید در استان تهیه شود.

وی افزود: برنامه جهش تولید باید در قالب یک سند و از تشکیلات اجرایی خاص خود و کنترل، نظارت و پایش برخوردار باشد و ستاد فرابخشی در استان به منظور رصد و پایش این سند تشکیل شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی تاکید کرد: در این سند در ابتدا باید تبیین موضوع صورت پذیرد تا بر اساس آن هدف گذاری، نوع برنامه، پروژه‌ها و سپس اقدامات اولویت دار مشخص شود و دستیابی به این عوامل در یک سیستم وابسته و هماهنگ ممکن است. اگر هر دستگاهی برای خود برنامه جداگانه ای داشته باشد، نمی‌توان در سند برنامه جهش تولید هم افزایی را شاهد بود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1406098
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.