« علی حسن زاده » روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تسهیلات بین دستگاه های صنعت،معدن و تجارت، جهادکشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری توزیع شده است.
وی اظهار داشت: تسهیلات مشاغل خانگی  به ۲۰ متقاضی دریافت این تسهیلات به منظور ایجاد اشتغال در زمینه های هنری، آبزی پروری، قالی بافی و گردشگری پرداخت شد.
رییس تعاون، کار و رفاه اجتماعی محلات ادامه داد: تسهیلات مشاغل‌خانگی از ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون ریال است که از طریق بانک‌های توسعه‌تعاون و بانک رفاه‌ کارگران این شهرستان پرداخت می‌شود.
حسن زاده گفت: این تسهیلات در قالب ۳۰۳ رشته مشاغل‌خانگی از جمله قالی‌بافی، پرورش مرغ‌خانگی و دام‌سبک، خیاطی، توربافی، شال‌بافی، زری‌بافی، موج‌بافی، ترمه‌بافی، مخمل‌بافی، سجاده‌بافی، شمدبافی، تکه‌دوزی، شبکه‌دوزی، ابریشم‌دوزی، و جاجیم‌بافی و دیگر رشته‌های صنایع‌دستی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.
وی بیان کرد: کارآفرینان، دارندگان مجوزهای پشتیبانی و افراد مستقل که طرح آنان بر اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی شهرستان است با تایید سه دستگاه مذکور می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.
رییس تعاون، کار و رفاه اجتماعی محلات افزود: متقاضیان برای دریافت تسهیلات‌خانگی پس از ثبت‌نام در سامانه، به اداره تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی معرفی می‌شوند و مجوز آنان توسط  نهادهای مشارکت‌جوی طرح پس از بررسی به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند.
 حسن زاده  خاطرنشان کرد: کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای قابل توجهی برای شاغلان آنها می شود، که از آن جمله می توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و رفت و آمد، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان انتقال تجربه ها از طریق آموزش غیر رسمی به شیوه استاد - شاگردی بین اعضای خانواده اشاره کرد.
محلات با ۵۵ هزار نفر جمعیت با نرخ بیکاری هشت و یک دهم درصد، رتبه ششم استان مرکزی را به خود اختصاص داده اما از نظر تعداد دانش آموخته جویای کار در جایگاه سوم است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.