سید «علی آقازاده» روز دوشنبه در نشست مشترک قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی و شهرستان ساوه در فرمانداری، از وضعیت اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در شهرهای استان از جمله اراک و ساوه اظهار رضایت کرد.

وی افزود: دستورالعمل‌ها و برنامه‌های طرح فاصله گذاری اجتماعی با اهتمام دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مستمر سازمان های مردم نهاد در استان مرکزی به خوبی در حال اجراست.

استاندار مرکزی در خصوص تعطیلی و منع تردد در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین، گفت: ممنوعیت تردد از درب منازل با قاطعیت اجرا می‌شود و ما اطمینان می دهیم با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، استان مرکزی یکی از موفق‌ترین استان‌ها در اجرای این طرح، خواهد بود.

وی تاکید کرد: امروز محدودیت تردد ایجاد شده و فردا و پس فردا هم باید همه رعایت کنند و شهروندان هم همراهی داشته باشند.

استاندار مرکزی گفت:باید طوری عمل شود که تا حد امکان، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی الویت اول نباشد، چرا که هدف طرح، جریمه نیست اما تلاش این است که در همه شهرستان‌ها ضمن رعایت کامل مقررات، کمترین جریمه را داشته باشیم.

آقازاده اظهار داشت: اجرای کامل و موفق طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در واقع موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و همه باید در این راستا تلاش کنند.

استاندار مرکزی گفت: این طرح صرفا تعطیلی نیست و ممکن است تا ۲۲ فروردین تداوم یابد ولی به معنای تعطیلی هفته آینده نیست بلکه بیشتر شامل محدودیت تردد و ممانعت از ورود خودروهای غیربومی است.

آقازاده در مورد واحدهای تولیدی نیز گفت: همه واحدهای تولیدی از روز شنبه هفته آینده با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

وی افزود: هر واحد تولیدی که تمایل داشته باشد می‌تواند از روز شنبه فعالیت خود را شروع کند و ما محدودیتی برای این کار قائل نیستیم.

استاندار مرکزی اضافه کرد: از هفته آینده به تدریج برخی از اصناف استان مرکزی نیز می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت خود را از سر گیرند.

استاندار مرکزی گفت: اتاق اصناف استان باید فهرست واحدهای صنفی برای بازگشایی در روز شنبه آینده را  به قرارگاه پدافند زیستی ارائه کند.

آقازاده از تلاش رسانه‌ها در زمینه اجرای موفق طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در استان مرکزی، قدردانی کرد.

فهرست نویسی برای آغاز مجدد فعالیت واحدهای تولیدی توسط کمیته کارگری استان مرکزی، تدوین و  بررسی پیشنهادات لازم برای بارگشایی مجدد صنوف توسط ستاد تنظیم بازار، جلوگیری از توزیع نذورات در سطح شهرها و روستاهای استان در نیمه شعبان، پیش‌بینی تمهیدات لازم منع تردد وسایل نقلیه توسط فرمانداران در روزهای دوازدهم و سیزدهم فروردین ماه و هماهنگی برای تردد خبرنگاران از جمله مصوبات قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی بود.

شمار افراد فوت شده بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ در استان مرکزی تاکنون، به ۸۵ نفر رسیده است.

براساس آخرین آمار، ۳۶ مورد جدید از ابتلا به  کووید۱۹ در این استان مرکزی شناسایی شده که هشت مورد در اراک، ۱۶مورد ساوه و زرندیه، ۲ مورد کمیجان، ۲ مورد در شازند، ۲ نفر در محلات، چهار نفر در دلیجان و خنداب و فراهان هر کدام یک مورد جدید داشته‌اند.

بر اساس آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۳۸ هزار و ۳۰۹ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که ۱۲ هزار و ۳۹۱ نفر بهبود یافته و ۲ هزار و ۶۴۰ نفر جان باخته‌اند.

کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده می‌شد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با  اسهال و استفراغ همراه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.