حجت‌الاسلام «صفر قربان‌پور» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲۵ روحانی در استان مرکزی برای اجرای این طرح انتخاب شده‌اند که کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای آنان برگزار شده است.

وی با بیان اینکه روحانیون این طرح از ابتدای سال آینده فعالیت خود را آغاز می‌کنند، اظهار داشت: طرح امام روستا نیز با حضور روحانیان در یکصد و ۳۰ روستای این استان از امسال اجرایی شده که امکان بسط و گسترش آن به روستاهای بیشتر نیز وجود دارد.

حجت‌الاسلام قربان‌پور اضافه کرد: علاوه بر طرح امام محله، طرح مقابله با آسیب‌های اجتماعی در ۹ محله استان مرکزی در تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان تبلیغات استان مرکزی با وزارت کشور در این استان اجرایی شد که هم اکنون روحانیون مستقر و به فعالیت‌های تکلیفی عمل می‌کنند.

وی اضافه کرد: مساجد در سطح استان می‌توانند خدمات اجتماعی، فرهنگی، تربیتی، علمی و بهداشتی  ارائه دهند و امکان گسترش خدمات مساجد با توجه به ظرفیتهای این اماکن مذهبی وجود دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: رویکرد اصلی این نهاد انقلابی تشریح و تبیین اسلام ناب محمدی(ص) است و در این راستا یک طرح یکصد صفحه‌ای در ۶ راهبرد کلی و ۳۵ برنامه از سوی سازمان تدوین شده و در صورت تایید نهایی از سوی مقام معظم رهبری اردیبهشت ماه سال آینده به استان‌ها ابلاغ و اجرایی می‌شود.

حجت‌الاسلام قربان‌پور در خصوص ایام‌البیض امسال نیز گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از اجتماعات با نظر دانشگاه علوم پزشکی، آیین معنوی اعتکاف در این استان و دیگر نقاط کشور برگزار نمی‌شود اما بسیاری از اعمال این ایام از قبیل روزه و اعمال ام‌داود نیازی به مسجد ندارد و مومنان می‌توانند در منزل این اعمال را به جا آورند.

استان مرکزی ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.