«احمد سجادی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این هفت گروه در ۲ بخش، چگونگی مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا در ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس، مساجد، آرایشگاه‌ها، کارخانه و کارگاه‌های تولیدی، پایانه های اتوبوسرانی، جایگاه های سوخت، باشگاه‌های ورزشی، نانوایی‌ها و سوپرمارکت‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی اظهار داشت: این افراد در قالب بازرس نکات بهداشتی را تذکر می‌دهند و در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی، گزارش خود را برای برخورد قانونی در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار می‌دهند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: سمن‌ها ظرفیت خوبی برای ایفای نقش در مسایل اجتماعی دارند و در شرایط شیوع کرونا می‌توانند در کنار بخش دولتی نقش فعالانه‌ای داشته باشند.

سجادی افزود: بخش دولتی به تنهایی قادر به مبارزه علیه ویروس کرونا نیست و تشکل‌های مردم‌نهاد می‌توانند بهترین همراه و یاور دولت باشند.

وی اظهار داشت: سمن‌ها همراه و دوشادوش دستگاه‌های اجرایی استان برای خدمت رسانی بهداشتی فعالیت دارند و با بهره‌گیری از ظرفیت آنان می‌توان در مبارزه با ویروس کرونا موفقیت‌هایی بزرگی کسب کرد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی گفت: اعضای سمن‌ها با داشتن این دغدغه تلاش دارند اقلام بهداشتی،  وسایل گندزدا و ماسک در اختیار جامعه هدف گیرد و از سوء استفاده کنندگان جلوگیری شود.

سجادی افزود: هر یک از سمن‌ها براساس فعالیتی که برایش تعریف شده و با گرفتن آموزش‌های لازم، جامعه مخاطب را آموزش بهداشتی می‌دهند.

وی اظهار داشت: سمن‌ها در توسعه پایدار و افزایش سرمایه‌های اجتماعی نقش بی‌بدیلی دارند که این مهم در شرایط بحرانی بیش از هر زمان دیگری خود را نشان می‌دهد.

۴۰۰ سازمان مردم نهاد در بخش‌های مختلف سلامت، خیریه، فرهنگی، محیط زیست و امور اجتماعی در نقاط مختلف استان مرکزی فعال هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.