حجت الاسلام «سید ابراهیم حسینی» در پیامی با قدردانی از همه مسئولان، کادر درمانی، پرستاران، روحانیون، رسانه ها و سایر ارگانهایی که در راه مبارزه با کرونا فعالیت می کنند، افزود:نقش فرهیختگان، روحانیت و رسانه ها در چگونگی مقابله با این بیماری و حفظ آرامش معنوی جامعه بسیار مهم است.

وی اظهار داشت:در شرایطی که جامعه تحت هجمه‌ سنگین رسانه‌ای با هدف آشفتگی و هرج و مرج عمومی است، روشنگری اذهان عمومی سبب خنثی کردن و ناکامی اهداف آنها در ایجاد بی اعتمادی میان مردم و نظام اسلامی خواهد شد.

امام جمعه ساوه افزود: ارائه اخبار و اطلاعات، آموزش های صحیح و افزایش سواد رسانه ای عموم مردم باعث می شود از سیاه نمایی و ایجاد تشویش و دلهره که هدف بدخواهان نظام و کشور است، جلوگیری شود که مسئولیت خطیر دینی و ملی ائمه جماعات، روحانیون، روشنفکران و رسانه ها است.

وی همچنین تاکید کرد: از منظر دینی رعایت بهداشت عمومی فردی، اجتماعی و محیطی برای حفظ جان خود و دیگران و مبارزه با آلودگی های ویروسی واجب شرعی است.

حجت‌الاسلام حسینی گفت:سهل انگاری و بی مبالاتی در رعایت بهداشت اگر موجب ابتلای عده‌ای و فراگیر شدن آن شود ضمان آور و مجازات تعزیری شرعی و عقاب اخروی دارد و آموزش فراگیر بهداشت عمومی و تذکر مداوم لزوم رعایت نکات بهداشتی ضرورت شرعی دارد.

وی اظهار کرد:رعایت دستور العمل‌های وزارت بهداشت و مدیران مربوطه مبنی بر ضد عفونی کردن محیط و شرکت نکردن در اماکن عمومی الزام شرعی دارد و ضروری است.

امام جمعه ساوه گفت:باید با بسیج عمومی بهداشتی ویروس کرونا را از بین ببریم و تهدید بهداشتی را به فرصت برای فرهنگ سازی، رعایت بهداشت و زمینه ای برای افزایش وحدت و یکپارچگی جامعه تبدیل کنیم.

وی ادامه داد:عموم مردم و خانواده ها باید در برابر کرونا هراسی ایستادگی کنند و به لطف و عنایت الهی امیدوار باشند اما در عین حال نباید احتمال بروز فاجعه بهداشتی و تهدید زندگی جمعی را در صورت سهل‌انگاری مردم و نیز مدیریت ناصحیح مقابله با این ویروس توسط مراجع بهداشتی، دولتی و امنیتی نادیده گرفت.

حجت‌الاسلام حسینی تاکید کرد:سودجویی عده ای در گران کردن لوازم بهداشتی، خلاف شرافت انسانی و اسلامی است و همگان بویژه مسئولان امر باید مانع سوء استفاده برخی افراد شوند.

وی افزود:تضعیف دستگاه‌ها و مقامات مسئول به خصوص زیر سئوال بردن کادرهای پزشکی و پرستاران فداکار هم مضر است و هم شرعا جایز نیست.

وی گفت: هرچند توکل به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام و استفاده از ادعیه و نماز در هنگام سختی ها و بلایا رهگشا است اما کمک گرفتن از اسباب علمی و رعایت بهداشت عمومی در مقابله با کرونا منافاتی با این مساله ندارد.

وی توصیه کرد که مردم از فرصت معنوی ماه رجب برای خودسازی و عبادت در خانه استفاده کنند و به جای اعتکاف های عمومی، روزه و دعا را در محیط خانه انجام دهند.

حجت‌الاسلام حسینی گفت:پیام‌های مراجع معظم تقلید، بزرگان و مسئولان حوزه باید برای مردم در مبارزه با کرونا، الهام بخش و امیدآفرین است.

 وی با اشاره به تعطیل شدن آیین عبادی سیاسی نماز جمعه هفته گذشته در ساوه، گفت: اظهار داشت: در مورد برگزاری  نماز جمعه آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

امام جمعه ساوه گفت:ملت ایران همانگونه که در همه صحنه ها بر دشمنان پیروز شدند، بر کرونا هم بزودی غلبه خواهند کرد.

                                         

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.