«جواد حسنی» روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی افزود: با پیگیری‌های مسوولان استانی ۲ یا سه تولیدکننده دیگر علاوه بر تولیدکنندگان موجود، تامین مواد ضدعفونی کننده استان مرکزی را بر عهده گرفته‌اند و مشکل تامین این مواد در استان به زودی حل می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی و برخورد قاطعانه با محتکران مواد شوینده، ضدعفونی کننده و ماسک یکی از اولویت‌های اصلی ستاد تنظیم بازار استان در شرایط شیوع ویروس کرونا است و بر اساس گزارش‌های رسیده تا کنون مورد مهمی در این راستا گزارش نشده است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: هم اکنون قیمت گوشت گرم گوسفندی به دلیل تقاضای بیش از حد مردم و از طرفی خروج دام‌ زنده از استان افزایش پیدا کرده که دامنه نظارت دستگاه‌های نظارتی برای جلوگیری از خروج دام زنده و کاهش قیمت این کالا در دستور کار قرار دارد.

حسنی اظهار داشت: بیش از ۴۰۰ تن گوشت منجمد برزیلی برای استان جذب شده که در راستای حفظ قیمت‌های موجود در نقاط مختلف استان در حال توزیع است.

وی در خصوص قیمت مرغ نیز گفت: قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار این کالا ۱۲۹ هزار ریال است که تا کنون افزایش چندانی از این قیمت گزارش نشده و نظارت‌ها برای جلوگیری از قیمت بیش از حد این کالا نیز در استان در حال انجام است.

دبیر ستاد تنظیم بازار استان مرکزی افزود: میانگین قیمت اقلام و کالاهای اساسی استان مرکزی از متوسط کشوری بالاتر نیست و برای پایین آوردن قیمت‌ها تمامی دستگاه‌های مسوول بسیج شده‌اند.

حسنی در خصوص توزیع میوه شب عید نیز گفت: یک‌هزار تن پرتقال و ۵۰۰ تن سیب سمیرم جذب و در سردخانه‌های استان انبار شده است و کمیته فنی باید در خصوص تعداد غرفه‌ها، قیمت و زمان توزیع نظر قطعی خود را به ستاد تنظیم بازار استان اعلام تا از این طریق به مردم اعلام شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: نظارت بر توزیع ماسک و مواد ضد عفونی کننده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی رویکرد اولویت‌دار این نهاد است و بازرسان و ماموران  به صورت شبانه‌روزی بر داروخانه‌ها و مراکز توزیع این اقلام نظارت می‌کنند.

«حمید القاصی‌مهر» افزود: نظارت بر توزیع میوه و اقلامی که از نظر پزشکی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا مفید هستند نیز از دیگر برنامه‌های تعزیزات حکومتی استان مرکزی است.

وی افزود: ۶۳ مورد بازرسی از داروخانه‌ها و فروشگاه‌های استان در طول یک هفته گذشته از سوی بازرسان تعزیرات حکومتی انجام شده که از این تعداد ۱۱ مورد تخلف گران فروشی، ۲ فقره عدم درج قیمت، ۶فقره عدم صدرو فاکتور و ۲ فقره امتناع از عرضه ماسک به تعداد ۲ هزار و ۷۰۰ عدد تشکیل شد.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی نیز گفت: بازرسان این نهاد روزانه ۱۲ ساعت فعالیت می‌کنند و علاوه بر نظارت گسترده بر تولید و توزیع کالاهای اساسی شب عید نظارت بر توزیع کالاهای ویژه جلوگیری از شیوع کرونا نیز بر دامنه فعالیت آنها اضافه شده است.

«جمشید زند» افزود: ۲ واحد بازرسی ثابت در سطح شهر اراک برای پاسخگویی به مردم ویژه فعالیت اصناف تجهیز شده و علاوه بر آن سامانه تلفنی ۳۸۲۰ نیز به صورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات مردم از اصناف است.

وی بیان کرد: به دلیل مشکلات ناشی از ویروس کرونا نمایشگاه بهاره امسال در استان مرکزی برپا نمی‌شود و به همین دلیل بازار شب عید چندان پررونق نیست و عرضه کالا بسیار زیاد، اما تقاضا کم است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ۵۰ کارشناس و بازرس در راستای سیاست های سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان کشور بر فعالیت صنوف مختلف نظارت می‌کنند.

«محمدجواد قربانیان» افزود: تلفن ۱۲۴ نیز گزارشات مردمی را روزانه ثبت می‌کند و همان روز نسبت به رسیدگی اقدام و نتیجه نیز به شهروندان منعکس می شود.

وی بیان کرد: گشت‌های مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت با دیگر دستگاه‌های مرتبط از یکم بهمن ماه سال جاری آغاز و تا ۳۱ فروردین ماه سال آینده ادامه می‌یابد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: بازرسی از واحدهای صنفی توسط بازرسان و کارشناسان این نهاد با اولویت مراکز عرضه کیف و کفش، پوشاک، آجیل و خشکبار، مواد پروتئینی و میوه و تره‌بار ، به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، انجام می‌شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: بیش از ۴۰۰ تن گوشت منجمد با هدف تنظیم بازار با نرخ هر کیلوگرم ۴۰۰ هزار ریال در نقاط مختلف استان مرکزی توزیع می‌شود که قیمت هر کیلوگرم از این محصول نسبت به قیمت آزاد آن بیش از ۱۸۰هزار ریال ارزان‌تر است.

«جعفر اصغری» ادامه داد: توزیع مردمی این محموله از طریق فروشگاه‌های بزرگ نقاط مختلف استان، اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی،اتحادیه کارکنان دولت، شرکت‌های تعاونی فرهنگیان و رانندگان وزارت کشو  و فروشگاه‌های کوروش و رفاه انجام می‌شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: همچنین توزیع ۶۰۰ تن برنج هندی با نرخ مصوب دولتی ۶۸ هزار ریال و ۶۰۰ تن برنج وارداتی پاکستانی با قیمت ۸۹ هزار ریال با هدف تنظیم بازار از طریق فروشگاه‌های بزرگ نقاط مختلف این استان آغاز شده است.

اصغری با بیان اینکه یک‌هزار تن شکر با نرخ مصوب ۴۷ هزار ریال در استان جذب و در حال توزیع است، اظهار داشت: ۲۰۰ تن مرغ منجمد نیز با هدف تنظیم بازار شب عید جذب و در سردخانه‌های استان نگهداری می‌شود.  

۷۰ هزار واحد صنفی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.