«عزت الله آمره‌ای» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دبی پیک( آبدهی حداکثری) رودخانه اراک و دوآب خنداب به ترتیب به ۱۰ و ۱۱۰ مترمکعب در ثانیه رسیده و بارش‌های ۲ روز اخیر موجب شده تا دبی پیک سد کمال صالح در یک مقطع به ۱۵۰ مترمکعب برسد.

وی با بیان اینکه میزان آبدهی( دبی) پیک سدالغدیر ساوه با بارش‌های اخیر به ۴۵ مترمکعب رسیده، اظهار داشت: هیچ کدام یک از سدهای استان سرریز نکرده است و  با وجود افزایش قابل توجه حجم آب رودخانه‌ها و سدهای استان تاکنون مشکل خاصی رخ نداده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی ادامه داد: براساس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی این استان بارندگی‌ها تا اواخر امروز ادامه دارد و مردم شهری و روستایی ساکن در حریم رودخانه‌های این استان از نزدیک شدن به مسیل‌ها خودداری کنند.

آمره ای اظهار داشت: به دلیل حساسیت موضوع، نشست کارگروه سیلاب استان مرکزی با حضور دستگاه‌های اجرایی این استان روز گذشته برگزار و نقاط حادثه خیز شناسایی شده به اطلاع دستگاه‌های اجرایی متولی و فرمانداران رسیده است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.