سردار«محسن کریمی» روز یکشنبه در بیست و یکمین نشست گام دوم کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی افزود: از سال ۹۳ یک سری اقدامات ویژه برای تبیین عملکرد استان در دفاع مقدس انجام شده که نیاز است این اقدامات ادامه پیدا کند و با ابتکار و خلاقیت ویژه برای جوانان بازگو شود.
وی اظهار داشت: در ذیل کنگره شهدا کارگروههایی با همت و اراده خود افرادی که دغدغه و دلسوز بودند از پنج سال گذشته شکل گرفت که موفق شد این عملکرد را دوباره بازخوانی کنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: ۹ کار گروه ویژه برای تبیین عملکرد استان در دفاع مقدس از پنج سال گذشته تشکیل شد که در این مدت توانستند به یک ساختار و سازمان ویژه ای برای ادامه کار دست پیدا کنند.
سردار کریمی افزود: در گام دوم کنگره در نظر است علاوه بر فعالیت اجلاسیه ها از جمله برنامههای محرومیت زدایی و فرهنگی متناسب با امام و شهدا را ادامه دهیم و همچنین نشست های ستاد عملکرد استان مرکزی در دوران دفاع مقدس را با قوت به شکل تخصصی برگزار کنیم.
وی اظهار داشت: همت و اراده قوی پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس استان مرکزی و دغدغه مندی که نسبت به تبیین عملکرد استان داشتند سبب شد ما به دستاوردهای بسیار چشمگیری دست پیدا کنیم.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: عملکرد استان در دفاع مقدس بسیار چشمگیر است و نباید به سادگی از اقدامات استان در دفاع مقدس گذشت و نیاز است همانگونه که تاکنون رزمندگان همراهی کردند این موضوع را تحقق ببخشند.
وی اظهار داشت: به دلیل اینکه رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس طعم سختیهای عملیاتها را چشیدهاند و به طور مستقیم در صحنه حضور داشتند میتوانند عملکرد استان را به خوبی تبیین کنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: چیزی که امروز باید سرلوحه رفتار بسیجیان باشد تکریم پیشکسوتان دفاع مقدس است و این موضوع در ادارات و مساجد استان اهمیت دوچندان دارد.
سردار کریمی افزود: پیشکسوتان هم باید برای انتقال تجربیات خود به جوانان نیز اهتمام داشته باشند و جوانان را برای انتقال مفاهیم دفاع مقدس به زبان امروزی به کارگیری کنند.
وی اظهار داشت: برخی با ایجاد دو قطبی سازی در جامعه و مطرح کردن حزب و گروههای سیاسی به دنبال جداکردن جوانان هستند که این قبیل امور شگرد دشمن برای از بین بردن شور و اشتیاق است که باید از آن جلوگیری کرد.
مسئول کارگروه سنگرسازان بی سنگر کنگره دفاع مقدس استان مرکزی نیز گفت: برگزاری کنگره شهدای استان مرکزی به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی یک اقدام ارزشمند در استان بود ک امروز آثار و برکات این کار فرهنگی به وضوح در استان قابل مشاهده است.
«لطف الله قدیری» افزود: کنگره شهدای استان در طول این یک سال توانست آثار و پیامدهای خود را در برای بهبودی وضعیت فرهنگی و اجتماعی استان داشته باشد.
وی اظهار داشت: کارگروه سنگرسازان بی سنگر از مدت ها پیش با هشت عضو اصلی و بیش از ۲۰ عضو فرعی تشکیل شده و تا به امروز توانسته دستاوردهای مناسبی در خصوص تبیین عملکرد سنگرسازان بی سنگر بگذارد.
مسئول کارگروه سنگرسازان بی سنگر کنگره دفاع مقدس استان مرکزی گفت: چهار راهبرد اصلی شامل تهیه اطلس پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد، تهیه دایره المعارف پشتیبانی و مهندسی جنگ، تهیه ۳۰ عنوان از فعالیت ها در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور و ۶ عنوان فعالیت در خود استان در کار گروه سنگرسازان مشخص شده است.
قدیری افزود: همچنین مباحثی از قبیل جذب و هدایت کمک های مردمی، سازماندهی نیروهای مردمی و کارگاههای تعمیرات ویژه تجهیزات نیز در دستور کار کارگروه سنگرسازان بیسنگر است.
وی اظهار داشت: برنامهریزیهای خوبی برای اعضای کارگروه سنگر سازان و کلیه پیشکسوتان مهندسی جهاد برای استفاده بیشتر از اردوهای گردشگری یک روزه انجام شده که به زودی عملیاتی میشود.
مسئول کارگروه سنگرسازان بیسنگر کنگره گفت: کارگروه سنگرسازان بیسنگر برای انتقال مفاهیم و تبیین دستاوردهای دفاع مقدس نشستهای ویژهای با دانشجویان در ستور کار دارد و امیدواریم ثمره این نشست ها خروجی مناسب برای نسل جوان باشد.
قدیری افزود: برنامهریزی برای تهیه ۴ فیلم مستندی، برگزاری شب شعرهای دفاع مقدس با محوریت سنگرسازان و شب های خاطره با حضور رزمندگان سنگرسازان از جمله برنامههای در دستور کار این کار گروه است.
استان مرکزی در دفاع مقدس ۶ هزار و ۲۰۰ شهید تقدیم کرده است.