«ابراهیم مومنی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این همایش با حضور ۱۳ استان کشور شامل مرکزی، فارس، کرمان، اصفهان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، کردستان، کرمانشاه، چهار محال بختیاری، گلستان، کرمان و کرمان جنوبی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بررسی سیاست‌ها، ضوابط حفاظت، احیا و توسعه بهره‌برداری و صادرات محصولات فرعی و غیر چوبی جنگلی، مرتعی و بیابانی از جمله اهداف برگزاری این همایش تخصصی است.

مسوول بهره‌برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۰۵ هکتار اراضی مستعد برداشت گیاهان دارویی شامل باریجه و کتیرا در اراضی طبیعی این استان وجود دارد  که ظرفیت سالانه برداشت ۸۰۰ تا یک تن محصول باریجه را دارند.

وی ادامه داد: بهره‌برداری از این اراضی علاوه بر ایجاد اشتغال در استان، افزایش در آمد اقتصادی برای شاغلان این بخش  را به همراه دارد.

مومنی با یادآوری  اینکه کشت گیاهان دارویی در ۱۲ هکتار از اراضی کشاورزی استان انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: کشت گیاهان دارویی در این اراضی در راستای طرح ترسیب کربن یا طرح مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و توسعه روستایی در این استان اجرایی شد.

مسوول بهره‌برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: کشت این گیاهان در راستای افزایش بهره‌وری از آب، رونق تولید در عرصه‌های کشاورزی و درآمد اقتصادی برای کشاورزان در اراضی کشاورزی استان انجام شده‌است.

۲ میلیون هکتار از مساحت ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتاری استان مرکزی را عرصه های طبیعی تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.