«علی رستمی» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: صادرات نمک املاح معدنی ایران پارسال  ۱۶ هزار تن بود و با وجود مشکلات اقتصادی، این واحد امسال عملکرد مطلوبی در زمینه صادرات داشته و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال جاری رقم صادرات نمک از مرز ۳۲ هزار تن بگذرد.
وی بیان کرد: اغلب محموله‌های نمک صادراتی املاح معدنی ایران امسال به روسیه، عراق، کشورهای جنوبی خلیج‌فارس، ترکمنستان و گرجستان ارسال شده  است.
مدیرعامل شرکت املاح معدنی ایران ادامه داد: این واحد معدنی تصمیم دارد در راستای توسعه صادرات، سال آینده برند خود را در کشورهای روسیه و حاشیه خلیج فارس به ثبت برساند و نفوذ خود را در بازارهای بین‌المللی افزایش دهد.
رستمی اظهار داشت: پیش‌بینی شده اواسط سال آینده برند شرکت املاح جای خود را در فروشگاه‌های زنجیره‌ای روسیه و کشورهای عربی باز کند.
وی عنوان کرد: ۴۰ درصد صادرات نمک کشور از سوی املاح معدنی ایران انجام می‌شود و قرار است این میزان به ۶۰ درصد برسد.
مدیرعامل شرکت املاح معدنی ایران افزود: این واحد معدنی در سال جاری ۷۲ هزار تن نمک خوراکی تولید کرده است که این میزان نسبت به مدت مشابه قبل، ۱۷ درصد رشد دارد.

رستمی اظهار داشت: تولید سولفات سدیم این شرکت از ۱۵۴ هزار تن در سال گذشته به ۱۵۷ هزار تن در سال جاری رسیده که این میزان پنج درصد افزایش یافته است.

وی گفت: شرکت املاح ایران نسبت به انجام تعهدات و مسوولیت‌های اجتماعی خود مصمم است و در این راستا کسب رضایت مردم را سرلوحه کار خود قرار داده است.

مدیرعامل شرکت املاح ایران ادامه داد: طرح توسعه این واحد معدنی در دستور کار است و هنوز ابلاغیه‌ای از سوی محیط زیست یا سازمان صنعت، معدن و تجارت مبنی مخالفت و از دستور کار خارج شدن آن دریافت نشده است.

رستمی بیان کرد: بهره‌برداری از مرحله نخست طرح تولید پتاسیم با ظرفیت ۴۰ هزار تن از مهمترین برنامه‌های سال آینده شرکت املاح ایران است و این محصول چهارم این واحد معدنی نیز به زودی وارد بازار می‌شود و مقرر شده این ظرفیت تا مرحله سوم به ۱۲۰ هزار تن برسد و کشور از بزرگترین واردکنندگان پتاسیم است از واردات این محصول خارج شود.

وی گفت: ۷۰۰ هزار تن از باطله‌های این شرکت در سال جاری برگشت داده شد و برگشت سالانه یک میلیون تن از باطله‌ها به تالاب میقان جزو تعهدات شرکت است که با جدیت دنبال می‌شود.

شرکت املاح معدنی ایران از سال ۱۳۶۳ تاسیس شده که واحد گرمسار این شرکت در سال ۷۳ و مرحله نخست واحد اراک آن در سال ۱۳۷۹ و مرحله دوم آن در سال ۱۳۸۴ به بهره برداری رسیده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.