«محمدتقی آبایی هزاوه» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حدود اختیارات مدیر شعبه بانک توسعه تعاون استان مرکزی نیز به میزان ۱۵۰ میلیارد ریال برای اجرای تبصره ۳۵ قانون بودجه سال ۹۵ (تفیض حکم مذبور به بند «ل» تبصره قانون بودجه ۹۸) صورت گرفته است.

وی بیان کرد: حمایت بخشودگی سود جرایم تسهیلات زیر یک میلیارد ریال نیز برای تعاونی‌ها اعمال می‌شود و استمهال و بخشودگی جرایم تعاونی‌هایی که به تشخیص کارگروه‌های مشترک استان مرکزی خارج از قصور تعاونی دچار بدهی معوق شده باشند، لحاظ می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: اجرایی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ملی و استانی برای تعاونی‌ها، ایجاد خط اعتباری مناسب و با سود نرخ توجیهی برای تعاونی مددجویان بهزیستی و پیگیری اعطای کمک‌های اعتباری به تعاونی‌های سیل زده از محل اعتبارات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از دیگر اقداماتی است که در راستای کمک به رونق تولید تعاونی‌ها در دستور کار جدی قرار گرفته است.

آبایی هزاوه اظهار داشت: تعاون یکی از بخش‌های مهم در راستای توسعه اقتصادی و رونق تولید است و توجه به این بخش می‌تواند گره‌های اقتصادی و اشتغال را بازگشایی کند.

وی گفت: بیش از ۳۰ شرکت تعاونی در سال جاری در گرایش‌های مختلف در استان مرکزی با ۴۹۷ نفر عضو و سرمایه اولیه هشت میلیارد ریال به ثبت رسیده است و پیش‌بینی می‌شود از طریق این شرکت‌های تعاونی ۲۵۰ فرصت شغلی جدید در این استان فراهم شود.

بیش از پنج هزار تعاونی ثبت شده در استان مرکزی وجود دارد که ۲ هزار و ۲۰۷ عدد از آن ها فعال است.

تعاونی‌های خدماتی با ۵۶۹ واحد رتبه نخست و  تعاونی های صنعتی با  ۴۶۵، مسکن با  ۲۰۲، حمل و نقل با ۱۰۳ و تامین نیازهای مصرف کنندگان با ۸۰ واحد رتبه‌های بعدی را در عرصه شرکت‌های فعال تعاون استان مرکزی  از آن خود کرده‌اند.

شهرستان اراک با ۶۱۱ تعاونی فعال، ساوه با ۳۱۴ و شازند با ۲۳۷ تعاونی رتبه اول تا سوم تعاونی های فعال را در استان به خود اختصاص داده‌اند.

۲ هزار و ۲۴۴ شرکت تعاونی فعال استان مرکزی  ۹۹۷ هزار و ۶۸۶ نفر عضو و سرمایه ثبتی یک‌هزار و ۵۷۳ میلیارد ریال را دارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.