«مجید نیکی‌ملکی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: محوریتاجرای این طرح با استانداری است  و مستندات موجود و فعالیت‌های بانک‌های استان  نیز در مدت اجرای این طرح در خصوص پرداخت تسهیلات مشاغل خرد و کوچک که از سال ۱۳۹۲ شروع شده  بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: ارزیابی مدل اشتغال خرد و کوچک به‌عنوان محور اصلی برنامه‌های پنجم و ششم توسعه و میزان تاثیرگذاری این طرح در ایجاد اشتغال مهمترین هدف این طرح محسوب می‌شود.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مرکزی بیان کرد: تسهیلات اشتغال خرد و کوچک در ۲ حوزه مشاغل مددجویان نهادهای حمایتی و مشاغل خرد خانگی عموم جامعه پرداخت می‌شود که بر اساس گزارش‌های اولیه، استان مرکزی در این حوزه موفق عمل کرده است.

نیکی‌ملکی اظهار داشت: حمایت از کسب و کارهای خانگی مبتنی بر ظرفیت‌های بومی و محلی راهکاری است که علاوه بر رونق تولید و اشتغالزایی برای افراد، پیامدهای مثبت اجتماعی به همراه دارد.

وی افزود: قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در ایران در سال ۱۳۹۰ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد تا از طریق ارایه تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد چهار درصد این مشاغل خانگی و کارآفرینی شکل بگیرد.

مدیرکل دتفر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری مرکزی گفت: اتصال واحدهای کسب و کار خانگی به بنگاه های بزرگ تر با توسعه کار خانگی ادامه می‌یابد و از سویی تقویت و بهبود کیفی محصولات مشاغل خانگی با بسته‌بندی مناسب و دریافت کد بهداشتی، بسیاری از مشکلات فروش تولیدکنندگان را برطرف می‌کند.

استان مرکزی ۱۲ شهرستان و یک میلیون ۴۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.