«مصطفی آمره» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: واحدهای راکد صنعتی استان مرکزی با دریافت تسهیلات، ارایه خدمات مشاورهای فنبازار و خدمات کلینیکی شرکت شهرکهای صنعتی این استان به چرخه تولید بازگشتند.
وی برنامههای مقابله با تحریمهای اقتصادی را یکی از مهمترین عوامل راهاندازی مجدد این واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت: بخش عمدهای از این واحدهای راکد به دلیل واردات کالاهای مشابه از چرخه تولید بازمانده بودند که اکنون با وارد نشدن محصولات خارجی، ظرفیت این واحدها به کار گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی اظهار داشت: این ۶۰ واحد صنعتی سالهای گذشته مجوز تولید، پروانه فعالیت و زمین دریافت کرده بودند و فعالیت مجدد آنها یش از ۸۰۰ فرصت شغلی در استان ایجاده کرده است ...
آمره اضافه کرد: مجموع سرمایهگذاری در این ۶۰ واحد تولیدی بیش از یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است که از سوی بخش خصوصی تامین و در این واحدها سرمایهگذاری شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ۱۹۰ قرارداد واگذاری زمین به میزان ۱۳۶ هکتار امسال در شهرکها و نواحی صنعتی این استان هدفگذاری شد که تاکنون ۱۸۰ قرارداد منعقد و ۹۶ هکتار زمین به متقاضیان واگذار شده و این شرکت در تمامی شاخصها پیشتر از برنامههای خود حرکت میکند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی، علمیتر بودن و چابکتر بودن را شاخصه اصلی صنایع کوچک نسبت به صنایع بزرگ عنوان کرد و گفت: میزان سرمایهگذاری در این بخش کمتر از صنایع بزرگ است و با سرمایهای اندک میتوان یک واحد تولیدی را راهاندازی و برای حداقل ۱۰ نفر اشتغال ایجاد کرد.
آمره افزود: استقرار ۳۵ واحد مشاورهای در ساختمان کسب و کار استان مرکزی در اراک و ارایه خدمات آموزشی در بخشهای مختلف فنی، مدیریتی و مالی به صنایع کوچک، شناسایی ۱۳ نیاز فناورانه و تامین پنج نیاز، شناسایی ۱۵ واحد صنعتی مستعد دانش بنیان شدن و اضافه شدن هشت واحد صنعتی به جمع شرکتهای دانشبنیان از مهمترین فعالیتهای شرکت شهرکهای استان مرکزی در راستای تسهیلگری امور فعالان این عرصه است.
۳۰ هزار نیروی انسانی در ۲ هزار و ۹۶۴ واحد صنعتی در ۳۳ شهرک و ناحیه صنعتی نقاط مختلف استان فعالیت میکنند.