قیمت هر جلد از این کتاب که به صورت روایت داستانوار ارایه شده برای خوانندگان ۹ هزار تومان است و در سه فصل مجزا با عناوین «صبح»، «ظهر» و «شب» ارایه شده که در آن با قلمی روان و جذاب به صورت روایی برخی از تحولات مهم اراک در روزگاران گذشته برای خواننده شرح داده شده است.
در مقدمه این کتاب امده است: باغملی (میدان شهدا)، نامی برای میدان مرکزی شهر اراک است و در همه شهرهای کوچک و بزرگ ایران میدان اصلی وجود دارد که محل رویداد و اتفاقات مهم سیاسی و اجتماعی است.
باغملی اراک هم از دیرباز محلی برای شادی، عزاداری گروهی و تجمعهای مختلف از پیروزی مسابقه فوتبال گرفته تا مراسم تشییع پیکر شهدای جنگ تحمیلی بوده و در و دیوار آن حکایتهای تلخ و شیرینی زیادی را در خود دارد.
در بخش نخست کتاب نویسنده نام «صبح» را برای ارایه مطالبش برگزیده و در این قسمت بیشتر به معرفی منتخبی از اماکن و محیط پیرامونی میدان باغملی اراک پرداخته است و کشش روایی مطالب بهگونهای است که شمای شفافی از شرایط دهههای پیشین این مکان را فراروی خواننده میگذارد.
در این بخش نویسنده در خصوص اماکنی چون نمایندگی ایرانپیما، کتابفروشی عقلایی، سینما فرهنگ، حمام رضوان، لوازمالتحریر لاله، موکتفروشی سلطانی، فتوکپی فهامی، آب میوهفروشی گلزار، داروخانه طریقت، قهوهخانه حقیقت، ساعت فروشی زمان و آرایشگاه زنانه مرجان سخن رانده و کوشیده با شرح سکوهای دور حوض باغملی حال و هوا و وزن هر مکان را در شکلگیری مناسبات محیطی این مکان مهم شهری توضیح دهد.
نویسنده در فصل دوم و سوم کتاب با عناوین ظهر و شب، کوشیده روایات و داستانهای مرتبط با رخدادهای باغملی که به یادگار مانده است را شرح دهد و داستان و نقش هر یک از اجزای کالبدی این میدان در حوادث به صورت ریز و جزئی دیده شده است.
رضا مهدویهزاوه متولد سال ۱۳۴۸ در اراک است که اکنون به عنوان عضو هیات علمی گروه هنر دانشگاه آزاد اسلامی اراک فعالیت دارد.
در کارنامه کاری این نویسنده فعالیتهای روزنامهنگاری نیز درج شده و «قصههای هزاوه» و «اتوبوس» از دیگر آثار اوست.
.