این کتاب ۲۰۱ صفحهای با شمارگان یکهزار جلد از سوی انتشارات علم و دانش به چاپ رسیده و روانه کتابفروشیها شده است.
قیمت هرجلد از این کتاب برای علاقهمندان به باستانشناسی و مسایل فرهنگی ۳۰ هزار تومان است.
در پیشگفتار این کتاب آمده است: استان مرکزی به واسطه موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر راههای تجاری و ارتباطی نظیر راه ابریشم خاستگاهی برای شکلگیری شهرهای بزرگ در بستر زمان به ویژه تاریخ ایران و دوران اسلامی بوده و در گستره این استان در ادوار مختلف اسلامی شهرهایی چون ساوه، آوه، کرج ابودلف، مشکویه، زلف آباد و مزلقان شکل گرفته و توسعه و رونق داشته است.
در این میان کرج ابودلف شهری نامآشنا است که با ورود خاندان معروف دلفیان روستای کوچک ساسانی «کره» به این کانون جمعیتی تبدیل شد و کرج با قدرت گرفتن دولتهای مستقل ایرانی چون آلبویه و سلاجقه همگام با شهرهای ساوه، همدان و اصفهان در مناسبات و تحولهای سیاسی، اجتماعی و تجاری ایران نقش ایفا کرد.
در گمانهزنیهای علمی موقعیت این شهر تاریخی در استانه از توابع شازند در جنوب غرب استان مرکزی بوده که از این شهر در سال ۱۳۸۷ شمار ۲۷۷ سکه طلا متعلق به اوایل دوره عباسی و سدههای دوم و سوم هجری کشف شد که بررسی ویژگیهای آن حائز اهمیت است.
در مقدمه این کتاب نیز آمده است: بررسی سکههای طلای کرج ابودلف دریچهای به زیست مردمان گذشته است و این مجموعه از مهمترین اسناد باستانشناختی محدوده شهر شازند محسوب میشود که زوایای متعددی از برش زمانی خاص خود را بیان میکند و کتاب کوشیده از این منظر اطلاعات مفیدی در اختیار خوانندگان قرار دهد.
مطالب این کتاب در ۲ فصل ارایه شده که فصل اول شامل تعاریف نام جای کرج ابودلف، تاریخ کرج و خاندان ابودلف، کرج در روزگار دلفیان،سلجوقیان و صفویان، موقعیت طبیعی و سیاسی آستانه از توابع شازند و دلایل انطباق موقعیت شهر کرج ابودلف با آستانه شازند است.
در فصل دوم کتاب نویسندگان به شرح سکههای ابودلف، خلفای عباسی و اغلبیان پرداخته است.
این کتاب بهصورت تمام کلاسه و رنگی به چاپ رسیده و در بخشی از آن اطلاعات هر سکه با شماره مندرج آن در ویژگیهای رویه و پشت برای علاقهمندان توضیح داده شده است.