بهروز اکرمی روز سهشنبه در چهارمین نشست شورای اطلاعرسانی استان مرکزی، افزود: فضای مجازی قابلیتهای تأثیرگذاری بر افکار عمومی به خصوص در شکلگیری جنبشهای اجتماعی مجازی در فرآیند انتخابات یا ایجاد همگراییهای فردی و گروهی را دارد و به جهت سمت و سو دادن به افکار در دنیای واقعی حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: فضای مجازی به صورت شبکه های اجتماعی میتواند به عنوان محلی برای تضارب آرا و نظرات سیاسی و اجتماعی مطرح شود و باید از این فرصت در جهت افزایش مشارکت عمومی در انتخابات استفاده کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: نظم بخشی و ساماندهی فضای مجازی باید در دستور کار قرار گیرد.
اکرمی اظهار داشت: تصمیمگیری و ساماندهی فضای مجازی بدون حضور فعالان این عرصه امکانپذیر نیست، بنابراین مسوولان این عرصه باید در نشستهای تصمیمگیری فضای مجازی نقطهنظرات فعالان این حوزه را لحاظ کنند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فعالان عرصه فضای مجازی نسبت به قوانین این حوزه اطلاع کافی ندارند باید نشستی با هدف آگاهی بخشی برای جلوگیری از مشکلات احتمالی فعالان این حوزه برگزار در موارد قانونی تبیین شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: استفاده از فضای مجازی در افزایش مشارکت عمومی در انتخابات پیشرو و تبیین موارد قانونی برای فعالان حوزه فضای مجازی از برنامههای تدوین شده شورای اطلاعرسانی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
اکرمی اضافه کرد: بخش دولتی به هیچ عنوان به دنبال مدیریت فضای مجازی نیست و تنها اطلاعرسانی برای فعالیت فعالان این حوزه در چارچوب قوانین هدف مهم در این بخش است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: استفاده از فضای مجازی علیه داوطلبان انتخاباتی جرم محسوب میشود و بر اساس قانون با متخلفان برخورد میشود.
حجتالاسلام عباس دانشی افزود: استفاده از شبکههای اجتماعی داخلی در انتخابات مورد نظر است که این مهم به تمام داوطلبان پیشنهاد میشود.
وی از سفر ۲ روز وزیر فرهنگ و ارشاد در ۲۰ و ۲۲ آذرماه جاری به استان مرکزی خبر داد و گفت: شرکت در شورای فرهنگ عمومی استان، دیدار با فعالان عرصههای مختلف هنری در اراک، خمین و ساوه از مهمترین برنامههای وی در این استان است.
استان مرکزی ۱۲ شهرستان و یکمیلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
- کدخبر: 1306825
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد