«علی میرزایی» روز سه شنبه در حاشیه نشست با مسئولان پارک علم و فناوری و مرکز تحقیقات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به ایرنا گفت: ساوه تاکنون فاقد این مرکز بوده است و ضرورت ایجاد پارک علم و فناوری در این شهرستان ملموس است.
وی افزود: وجود پارک علم و فناوری در ساوه تجاری سازی محصولات کشاورزی، خلق ایده ها، ثبت اختراعات، ارائه تسهیلات کم بهره و ارتقای فناوریهای نوین را به دنبال دارد.
میرزایی اظهار داشت: از اهداف اصلی مراکز رشد و پارک علم و فناوری گام برداشتن در راستای اقتصاد مقاومتی، مقابله با تحریمها و افزایش رونق تولید است.
وی گفت: ایجاد پارک علم و فناوری در شهرستان ساوه در کاهش مصرف آب، افزایش کیفیت و تولید فرآورده های مختلف از محصولات کشاورزی مانند انار نقش بسزایی خواهد داشت.
معاون استاندار مرکزی ادامه داد: فعالیت علمی پژوهشی بر روی یک محصول سبب افزایش ارزش افزوده آن محصول، خلق بازارهای جدید و توسعه صادرات می شود و در نهایت دهها فرصت شغلی، میلیون ها دلار ارز آوری، صرفه جویی در مصرف آب و پیشگیری از فرسایش خاک را به ارمغان می آورد.
فرماندار ساوه اظهار داشت: تعامل بنگاه های اقتصادی و به عبارتی صنعت با دانشگاه و صنعت با پارک های علم و فناوری میتواند در تولید محصولات، ارائه تسهیلات کم بهره فرصت خوبی برای افزایش رونق تولید به شمار می رود.
شهرستان ساوه با ۲۸۵ هزار نفر جمعیت دومین کانوکانون جمعیتی استان مرکزی به شمار می رود.