به گزارش ایرنا، «محمدمهدی تندگویان» روز پنجشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی در اراک، افزود: این میزان اشتغال پایدار با حمایت مستقیم وزارت ورزش و جوانان از تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد و با الگوسازی کارشناسی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: با وجود اینکه رسالت وزارت ورزش و جوانان اشتغال‌زایی مستقیم نیست و بر اساس قانون نیز این مهم در زمره وظایف این نهاد تعریف نشده، از سال گذشته و بر اساس دستور وزیر ورزش اقدامات ایجاد اشتغال‌زایی مستقیم آغاز شد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: شبکه‌های کارآفرینی، گردشگری، استارتاپی و دانش بنیان زیرمجموعه این معاونت در نقاط مختلف کشور شکل گرفته و میزان اشتغال‌زایی چشمگیری را  داشته‌اند و این شبکه‌ها بعد از بالندگی می‌توانند ثبت شرکت کرده و یا اگر مایل باشند زیرمجموعه وزارت ورزش فعالیت کرده و از تسهیلات ویژه این زارتخانه برای اشتغال بیشتر بهره ببرند.

تندگویان ادامه داد: مهمترین دلیل افزایش بیکاری جوانان نداشتن مهارت است که در همین راستا معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان توانمندسازی  را با ارایه آموزش‌های لازم در دستور کار قرار داده و تعداد قابل توجهی تاکنون از این دوره های آموزشی بهره‌مند شده‌اند.

وی بیان کرد: مسئله جوانان باید به یک دغدغه اصلی برای مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی تبدیل شود و هدف اصلی ستادهای ساماندهی امور جوانان حل مشکلات این قشر باشد چراکه تنها ارایه آمار و ارقام و گزارش عملکرد در ستاد اثربخش نیست.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، نرخ ازدواج استان مرکزی را کاهشی عنوان کرد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان باید در اصلاح این مهم مشارکت گسترده کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: مسئولان در مقابل نرخ پایین ازدواج استان مسئول هستند و باید پاسخگو باشند.

«بهروز اکرمی» بیان کرد: ارایه آمار و ارقام از سوی مسئولان اگرچه نیاز اصلی محاسبات است اما ملاک قضاوت مردم عملکرد مسئولان است و تمامی دستگاه‌های اجرایی نسبت به مطالبات عمومی مسئول هستند. 

وی اظهار کرد: باید دلایل کاهش ازدواج و میزان نقش هر دلیل در این مهم از سوی دستگاه‌های مسئول مشخص شده و در کارگروه های استانی و شهرستانی مورد بررسی قرار گرفته و با ارایه راهکار بر اساس اولویت نسبت حل مشکلات اقدام شود.

«عابد حقدادی» مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز گفت: ۷۲ سمن و سه مرکز مشاوره در نقاط مختلف استان مرکزی فعال است و حمایت هر چه بیشتر از آن‌ها اولویت کاری این اداره کل است.

استان مرکزی ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.

۳۰۱۷/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.