به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز چهارشنبه در نشست  شورای راهبردی توسعه مدیریت استان مرکزی افزود: وضعیت این استان از نظر میزان رضایتمندی مردم از دستگاه های اجرایی سبز است  و ۵۰ درصد مردم از اقدامات و رسیدگی دستگاه ها به اعتراض ها و خواسته های آنان در استان از این دستگاه ها رضایتمند هستند.

وی ادامه داد: این استان سال گذشته در برخی شاخص ها از جمله پرداختن دستگاه ها به دولت الکترونیک، استفاده از ابزارهای الکترونیک و بهبود رفتار کارشناسان دستگاه های اجرایی با مردم عقب افتادگی هایی داشت که با پرداختن به آنها و گام های آگاهانه  افزایش رتبه استان در سال جاری دنبال شده است.

آقازاده گفت: برخی دستگاه های اجرایی استان مرکزی در رتبه بندی های انجام شده کشور رتبه هایی پایینی را کسب کرده اند که می طلبد مسئولان این دستگاه ها  تاکیدهای لازم را به زیر مجموعه خود برای افزایش جایگاه ها شغلی و بهبود تکالیف  داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: شاید برخی دستگاه ها نتوانند مشکلات مردم را رفع کنند ولی با رفتار شایسته کارشناسان و کارمندان می توان سطح رضایتمندی مردم را از دستگاه مربوطه  افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: دستگاه های این استان در برخی محورهای جشنواره شهید رجایی درصد تحقق مناسبی کسب نکرده اند که رفع مشکلات موجود برای کسب رتبه مناسب در سال جاری ضروری است.

«سعید فرخی» افزود: درصد تحقق استان در زمینه واگذاری اقدامات دستگاه های اجرایی به دفاتر پیشخوان، مدیریت سرمایه های انسانی در حوزه شایسته سالاری در انتخاب مدیران و بهبود سلامت اداری  پایین بوده و این مهم نشان می دهد که در چه حوزه هایی در سال جاری باید تلاش شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: هرسال دولت برای بررسی میزان موفقیت خود برای انجام وظایفی که به دستگاه های اجرایی واگذار کرده بر اساس شاخص های ملی دستگاه های اجرایی کشور را مورد ارزیابی قرار می دهد.

«رقیه یادگاری» افزود: بخشنامه ارزیابی شاخص های عمومی و اختصاصی سال گذشته به ۷۵ دستگاه استان مرکزی ارایه شد که ۵۳ دستگاه در این ارزیابی ها شرکت کردند.

وی ادامه داد: ۷۵ درصد دستگاه های اجرایی استان مرکزی در ارزیابی های انجام شده از وضعیت مناسبی برخوردار بودند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: این دستگاه ها در پنج رده شامل شرکت ها، بانک ها و بیمه ها، دستگاه های اجتماعی، دستگاه های حوزه سلامت، دستگاه های حوزه آموزش و پرورش و زیر بنایی و تولیدی سال گذشته مورد ارزیابی قرار گرفتند.

یادگاری افزود: استان مرکزی در ارزیابی های انجام شده امتیاز یک هزار و ۵۵۰ را از ۲ هزار کسب کرده که این امتیاز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی ادامه داد: شرکت ها، بانک ها و بیمه ها در این ارزیابی ها بیشترین امتیاز و گروه علمی و فرهنگی کمترین امتیاز را در استان مرکزی کسب کرده اند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: سه شاخص احراز هویت الکترونیکی خدمت گیرنده، اعلام نظام مجوزها و افزایش رضایتمندی مردم از خدمات دستگاه های اجرایی امسال به ارزیابی دستگاه های اجرایی افزوده شده است.

یادگاری با یادآوری کسب رتبه ششم استان مرکزی در حوزه میزان رضایتمندی مردم از دستگاه های اجرایی افزود: این طرح برای نخستین بار سال گذشته در کشور اجرایی شده و امسال نیز تداوم دارد.

وی ادامه داد: سازمان استخدامی کشور بر اساس بند ۶ حقوق شهروندی موظف است این طرح را در بین دستگاه های اجرایی انجام دهد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی خاطر نشان کرد: این طرح سال گذشته در بین ۲۴ دستگاه اجرایی که در استان ها و شهرستان ها دارای شعبه بودند اجرایی شد و در این استان نیز در شهرستان های اراک، آشتیان، محلات و ساوه انجام شده است.

یادگاری افزود: ۲ هزار و ۶۰۰ فرم از نظرات مراجعه کنندگان به دستگاه های اجرایی استان مرکزی در مدت اجرای این طرح جمع آوری شد.

وی ادامه داد: ۹۳ هزار و ۷۴۴ نمونه نیز در راستای این طرح در  کشور جمع آوری و ۸۷ هزار و ۴۰۱ نمونه مورد تایید قرار گرفت که بر اساس نتایج به دست آمده استان مرکزی با نمره ۷۲ و پنج دهم درصد رتبه ششم را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طرح سنجش میزان رضایتمندی مردم از دستگاه ها سال گذشته در بین ۲۳ دستگاه اجرایی استان انجام شد که شمار این دستگاه ها در سال جاری به ۵۰ دستگاه افزایش می یابد.

یادگاری گفت: دستگاه های اجرایی استان مرکزی در پنج شاخص شامل آگاهی مردم از وظایف دستگاه ها، اعتماد مردم، امکانات سخت افزاری، امکانات نرم افزاری، نحوه رفتار با مردم و سایر موارد در این طرح مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: استان مرکزی در زمینه آگاهی مردم از فعالیت ها دستگاه های اجرایی رتبه چهارم و در حوزه سایر موارد، نحوه رفتار با مردم و رفتار کارکنان با مردم رتبه مناسبی نداشته و نیازمند ارتقای فرهنگ سازمانی در استان دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی افزود: بر اساس رتبه بندی دستگاه های اجرایی به تفکیک حوزه های مختلف، در حوزه میزان آگاهی مراجعه کنندگان آب و فاضلاب شهری استان بالاترین رتبه و دانشگاه علوم پزشکی پایین ترین رتبه را داشته اند.

یادگاری گفت: در حوزه میزان اعتماد مراجعان به دستگاه ها سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بالاترین رتبه و اداره کل بهزیستی پایین ترین، نحوه رفتار با مراجعان به دستگاه ها آموزش و پرورش استان بالاترین رتیه و بهزیستی پایین ترین رتبه را داشته اند.

وی ادامه داد: وضعیت فضای اداری و تجهیزات دستگاه ها استانداری و فرمانداری های شهرستان ها بالاترین و امور مالیاتی پایین ترین رتبه و سایر موارد نیز آب و فاضلاب شهری استان مرکزی بالاترین رتبه و شهرداری پایین ترین رتبه را داشته اند.

استان مرکزی چهارمین قطب صنعت کشور و دومین قطب صنایع مادر تخصصی کشور است که در تنوع تولیدات صنعتی در کشور رتبه نخست را دارد.

۱۹۵۵/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.