به گزارش ایرنا، «ژاله فرامزیان» روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از سیستم الکترونیکی سالن تیراندازی پنجم مرداد اراک، افزود: دسترسی و بهره مندی مردم از اماکنی که با فاصله زیاد از شهرها ساخته می شوند کم است و می طلبد جانمایی درست طرح های ورزشی در اولویت باشد.
وی اظهار داشت: هدررفت اعتبار و منابع قابل توجه کشور نتیجه کار ضعیف و غیرکارشناسی در جانمایی مکان های ورزشی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: تلفیق کردن اماکن ورزشی به تفریحی می تواند به عنوان راهکاری برای جبران نواقص این طرح ها موثر باشد.
فرامرزیان افزود: پنج هزار مکان نیمه تمام ورزشی در کشور در سال های قبل به چهار هزار فقره رسیده و اولویت تکمیل با طرح هایی است که ۵۰ درصد به بالا پیشرفت فیزیکی دارند.
وی اظهار داشت: دهکده المپیک اراک نیز برای بهره برداری مناسب باید به صورت تلفیقی مورد استفاده قرار گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت: ۴۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی و استانی برای پیست تارتار اراک در نظر گرفته شده تا در سال جاری افتتاح شود.
فرامرزیان افزود: ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و استانی برای سالن سه هزار نفری اراک در نظر گرفته شده است که بخشی از آن امسال و بقیه سال آینده تخصیص می شود.
وی اظهار داشت: قرارداد پیمانکاری پیست اسکیت اراک نیز منعقد شده است و تا پایان امسال عملیاتی خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این آیین گفت:چهار هزار میلیارد ریال اعتبار برای راه اندازی سایت الکترونیکی تیراندازی سالن پنجم مرداد اراک اعتبار هزینه شده است.
«عابد حقدادی» افزود: سال ها بود ورزشکاران این رشته از روش های قدیمی استفاده می کردند و با تامین زیرساخت ها ورزشکاران از امکانات به روز بهره مند شدند.
بازدید از طرح های ورزشی فتح المبین و یک هزار نفری محلات، طرح های ورزشی خمین، اراک و ساوه از از برنامه های سفر یک روزه معاون توسعه منابع و مدیریت ورزش و جوانان به استان مرکزی است.
۶۹۹۱/۳۰۱۷/۶۰۱۳/