به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین«علیرضا سلیمی» عصر سه شنبه در حاشیه ورود اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به اراک در گفت و گو با ایرنا، افزود: این هیات به سرپرستی رئیس کمیسیون و با دعوت استانداری و مجمع نمایندگان، به استان مرکزی سفر کرده اند و به مدت ۲ روز از ظرفیت های علمی، پژوهشی و آموزشی استان بازدید می کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه معاون وزرای علوم تحقیقات و فناوری، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی ، آموزش وپرورش و معاونان دانشگاه های کشور اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی را در این سفر همراهی می کنند، کمبودها و چالش های حوزه علمی و آموزشی استان از این طریق به هیات دولت نیز منعکس می شود.
حجت الاسلام سلیمی افزود: علاوه بر بازدید از مراکز آموزشی، علمی و تحقیقاتی استان در ۲ نشست تخصصی ظرفیت ها، مشکلات بخش آموزش و پرورش و آموزش عالی از سوی مدیرکل آموزش و پرورش و روسای دانشگاه های استان مطرح و در یک نشست با حضور استاندار مرکزی، اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و معاونان وزرای مربوطه چالش ها مورد بررسی و در نهایت تصمیم گیری می شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی بیان کرد: با توجه به اینکه استان مرکزی ظرفیت های بی بدیلی در هم در حوزه صنعت و هم در حوزه دانشگاهی دارد، فراهم کردن زمینه ارتباط هر چه بیشتر این ۲ مجموعه می تواند گام مهمی در راستای توسعه صنعت و تقویت اقتصاد استان و کشور باشد که این مهم نیز در نشست های تخصصی فردا مورد بررسی قرار می گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز گفت: با توجه به جایگاه ویژه مجلس شورای اسلامی بیان شفاف مشکلات و چالش های حوزه های آموزش عالی و آموزش و پرورش برای اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس می تواند گام مهمی در راستای توسعه ظرفیت های علمی استان باشد.
«بهروز اکرمی» افزود: مشکلات و مسائل نرم افزاری، سخت افزاری به ویژه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه ها و مسائل آموزش پرورش و همچنین راهکارها و پیشنهادهای تخصصی برای حل مشکلات نیز فهرست بندی شده که در نشست های تخصصی با حضور اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مطرح می شود.
حدود ۹۰ هزار دانشجو در ۸۰ دانشگاه و بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار مدرسه در نقاط مختلف استان مرکزی تحصیل می کنند.
۳۰۱۷/۳۰۷۵