به گزارش خبرآنلاین مرکزی در این جلسه، استاندار مرکزی طرح اشتغال روستایی را یکی از طرح های موفق دولت یازدهم برشمرد و گفت : در دو دهه گذشته طرح هایی از طرف دولت های وقت وتوسعه عمران روستایی مطرح شد که بدون هیچ تعارفی طرح اشتغال پایدار عشایر وروستاییان که در دولت یازدهم به اجرا گذاشته شد بسیار موفق بود.
سید علی آقازاده از جذب ۹۷ درصدی اعتبارات تخصیصی این طرح خبر داد و افزود : با اجرای این طرح حدود ۳ هزار شغل در استان ایجادشد واین ۱/۳مشاغلی است که در استان ایجاد کردیم.
وی متذکر شد: ۱۱۸ درصد برنامه های ابلاغی اشتغال پایدار روستایی را در این استان طرح داده ایم ودر روستاها هم توجه وهم هدف گذاری بسیار خوبی شده است.
به گزارش خبرآنلاین مرکزی در این جلسه، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور استان مرکزی را جزو استان های بسیار خوب در عملکرد طرح عنوان کرد و گفت : استان مرکزی از استان های پیشتاز و موفق در اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی است و از میانگین بالایی در کشور برخوردار است.
وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی کار های بسیار خوب واثر بخشی را بعد از انقلاب انجام داده، افزود : از حدود ۳۸هزار روستا همه روستاها از خدمات اولیه آب، برق، راه، آموزش، گاز، و اینترنت برخوردار شده اند.
محمد امید متذکر شد : علیرغم همه ی این خدمات، متاسفانه ما شاهد کاهش جمعیت روستایی بودیم. در قدیم ۶۵ درصد جمعیت، روستایی و۳۵ درصد شهری بود اما در حال حاضر ۷۴ درصد جمعیت، شهری و۲۶ درصد جمعیت روستایی کشور است.
وی با بیان اینکه اوایل انقلاب ۲۱میلیون نفر جمعیت کشور در روستاها ساکن بودند وامروز نیز ۲۱میلیون هستند، تصریح کرد : این به آن معنا است که ما نتوانسته ایم فرصت های جدید برای ماندگاری در روستاها خلق کنیم که منجر شده خیلی از روستا ها خالی از سکنه شوند اما قوام اصلی سکنه به کار و تولید و ایجاد ثروت وابسته است که مورد غفلت قرار گرفته است.
محمد امید خط قرمز معاونت توسعه روستایی را عمران و آبادی روستا دانست و افزود : نقطه پر رنگ کننده و موثر خدمات در تولید و آبادانی روستاها توجه به اشتغال روستائیان است و اکنون اشتغال در روستا ها ۲۵ درصد رشد داشته است.
46