به گزارش ایرنا، «محمد کریم شفیعی» عصر روز دوشنبه در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود:
پل میدان شریعتی پانزدهم و میدان ورزش 30 اردیبهشت ماه توسط پیمانکار به شهرداری این کلانشهر تحویل می شود.
وی ادامه داد: پل شریعتی پس از انجام آسفالت، نصب علایم ترافیکی و گاردریل توسط شهرداری کلانشهر اراک پانزدهم و پل میدان ورزش 30 خرداد ماه زیر بار ترافیک می روند.
شهردار کلانشهر اراک با یاد آوری برخی خسارت های بارش باران به پل میدان ورزش این کلانشهر خاطر نشان کرد: رفع نواقص ایجاد شده در این پل در دستور کار شهرداری، مشاور و پیمانکار بوده و عملیات بتن ریزی در حال انجام است.
شفیعی در بخش دیگری از سخنان خود ساماندهی سرعت گیرها و لکه گیری خیابان های کلانشهر اراک را از برنامه های شهرداری عنوان کرد و افزود: ساماندهی و لکه گیری آسفالت خیابان های محسنی، دکتر حسابی و حاج باشی این کلانشهر با بهبود وضعیت جوی انجام می شود.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این نشست گفت: با وجود اینکه طرح میدان ورزش این کلانشهر قبل از تحویل دچار مشکل شده ولی زمان و منابع مردم برای ایجاد این طرح صرف شده است.
«محمد حسین فدایی» افزود: برای جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان نیاز است شهرداری اراک در انجام قراردادهای طراحی و اجرا توسط پیمانکاران نظارت بیشتری داشته باشد.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این نشست گفت: سلامت افراد در تردد از پل میدان ورزش اولویت این شورا بوده و باید علت بروز آسیب در این طرح به صورت اصولی مشخص و نواقص آن برطرف شود.
« ایرج رضایی » افزود: شیب ایجاد شده در طرح تقاطع غیر همسطح میدان ورزش مربوط به یک لاین نبوده بلکه مربوط به تمامی پل است که باید برطرف شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: آموزش ضمن خدمت در شهرداری اراک به فراموشی سپرده شده است و اکنون با وجود فعالیت برخی متخصصان در شهرداری این افراد نمی توانند نیاز این نهاد را برطرف کنند.
رئیس شورای کلانشهر اراک نیز در این نشست از امضا تفاهمنامه بین شهرداری و بانک قرض الحسنه مهر ایران خبر داد و گفت: این تفاهمنامه با هدف پرداخت تسهیلات به افراد برای تسویه بدهی به شهرداری این کلانشهر امضا شده است.
«کاوه فلاک افلاکی » ساماندهی سرعت گیرها و لکه گیری آسفالت خیابان های کلانشهر اراک را از جمله برنامه های مهم شهرداری عنوان کرد و افزود: اکنون ورودی و خیابان های این کلانشهر برازنده مردم نبوده و نیازمند ساماندهی است.
عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این نشست با یادآوری برخی مشکلات شرکت های صنعتی کوچک در شهرک صنعتی این شهرستان گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی اکنون با وجود زمین در برخی شهرک های صنعتی این شهرستان از واگذاری آنها به واحدهای صنعتی کوچک خودداری می کند.
« علیرضا مرادی » افزود: چهار واحد تولیدی کوچک در شهرک های صنعتی شهرستان اراک به دلیل برخی فشارها در آستانه تعطیلی قرار گرفته و نیاز است برای جلوگیری از تعطیلی این واحدها اقدام مناسب توسط مسئولان انجام شود.
وی با یادآوری واگذاری کارخانه هپکو اراک به برخی شرکت های اقماری ادامه داد: این شرکت ها مدیرانی را از سایر استان ها در کارخانه هپکو به کارگیری کرده اند که تنها 2 تا سه روز در هفته در این شرکت حضور می یابند.
کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از 620 هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
1955/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.