به گزارش ایرنا، در این آیین نمادین که با برنامه های فرهنگی نقالی خوانی، شاهنامه خوانی و هنرنمایی موسیقی محلی همراه بود، بسته های مختلف فرهنگی، سوغات و صنایع دستی استان مرکزی توسط مسئولان عضو ستاد تسهیلات سفر استان مرکزی به مسافران نوروزی اهدا شد.
معاون امور هماهنگی و عمرانی استانداری و قائم مقام ستاد هماهنگی خدمات سفر استان مرکزی در حاشیه این آیین در گفت و گو با ایرنا گفت: ارایه خدمات گردشگری باید با معرفی داشته های گردشگری در بخش های سلامت، صنعت، فرهنگ و تاریخ گره بخورد.
«مهدی زندیه وکیلی» افزود: این استان در مسیر شاهراه کشور قرار گرفته و بیشتر مسافرانی که قصد سفر از شرق به غرب و شمال به جنوب کشور را دارند از استان مرکزی می گذرند.
وی بیان کرد: هنر ما این است که گردشگران عبوری را به گردشگران ماندگار استان تبدیل کنیم، که این مهم نیازمند برنامه ریزی های کاربردی است.
قائم مقام ستاد هماهنگی خدمات سفر استان مرکزی تاکید کرد: ستادهای تسهیلات سفرهای نوروزی که در شهرستان ها استقرار دارند باید با قوت کار نظارتی و خدماتی را انجام دهند.
زندیه وکیلی عنوان کرد: جانمایی امکانات خدماتی نباید در یک جا متمرکز شود بلکه خدمات رسانی به مسافران باید در تمام نقاط شهرها به خصوص کلانشهر اراک به بهترین نحو انجام شود.
وی اظهار داشت: ستاد خدمات سفر استان مرکزی متشکل از 10 کمیته تخصصی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی افزود: در بازدیدی که شامگاه دیروز و صبح امروز از جاده ها، مراکز درمانی و خدمات رسان به عمل آمد شرایط مطلوب ارزیابی می شود و خدمات رسانی و امدادرسانی به هنگام در دستور تمامی دستگاه اجرایی عضو ستاد خدمات سفر استان قرار دارد.
زندیه وکیلی ادامه داد: حفظ مسافران در استان یکی از اولویت های ستاد خدمات سفر است که در این راستا مراکز تاریخی و موزه ها به صورت 24 ساعته فعال هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: این استان با بسیج امکانات ظرفیت پذیرش و اسکان مسافران نوروزی را تدارک دیده و در حوزه های سلامت، رفاهی، حمل و نقل، امداد و نجات و گردشگری برنامه های متنوع و نظارت جدی اعمال شده است.
«علیرضا ایزدی» افزود: 2 هزار جاذبه تاریخی و گردشگری در استان مرکزی وجود دارد که 800 اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
وی بیان کرد: استان مرکزی علاوه بر جاذبه های تاریخی در حوزه گردشگری طبیعت و رسومات و میراث معنوی نیز بسیار غنی است و در ستاد تسهیلات سفر شهرستان ها تلاش شده نمایی از داشته های فرهنگی و گردشگری در ایام نوروز معرفی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اظهار داشت: میزان ورود مسافران نوروزی به استان در 24 ساعت گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 18 درصد رشد داشته و اسکان مسافران نیز سه درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
مجموعه بازار تاریخی اراک، حمام و موزه چهارفصل، مسجد جامع و مسجد سرخ ساوه، آتشکده آتشکوه محلات، بافت تاریخی شهر نراق، غاز نخجیر، مسجد شش ناو تفرش، سراب عباس آباد شازند ، قلعه سالار محتشم خمین، موزه مردم شناسی آشتیان و سنگ نگاره های تیمره خمین، تنها بخشی از جاذبه های دیدنی استان مرکزی است.
استان مرکزی بیس از دو هزار داشته فرهنگی تاریخی، معنوی، طبیعی و مذهبی شناخته شده دارد.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.