«پریا بهرامی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امید است در چهارشنبه پایان سال امسال هیچ حادثه ناگوار و مصدومیتی جدی رخ ندهد اما، 32 پایگاه اورزانس و فوریت های پزشکی برای مواقع اضطراری در حالت آماده باش هستند.
وی توضیح داد: در چهارشنبه سوری پارسال بیشتر آسیب‌ها بر اثر سوختگی در جریان آتش بازی در ناحیه دست و صورت اتقاق افتاد و شماری نیز بر اثر مواد آتش زا و منفجره آسیب دیدند.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس استان مرکزی بیشترین آسیب‌های چهارشنبه سوری پارسال را در محدوده سنی 15 تا 25 سال عنوان کرد و افزود: چنانچه فردی بر اثر آتش‌سوزی یا انفجار ترقه دچار آسیب از ناحیه چشم شد باید به سرعت به بیمارستان منتقل شود و خود درمانی در این خصوص جایز نیست.
بهرامی ادامه داد:: هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مختلف از جمله نیروی انتظامی، آتش نشانی و بیمارستان سوانح سوختگی حضرت ولی عصر (عج) صورت گرفته است و این بیمارستان آمادگی کامل برای پذیرش مصدومان احتمالی در روز چهارشنبه پایان سال را دارد.
وی عنوان کرد: نقش خانواده‌ها در کاهش خطرات و آسیب های چهارشنبه سوری پررنگ است و والدین نباید اجازه استفاده از مواد آتش زای خطرناک به فرزندان خود بدهند و آنان را تنها نگذارند.
111 نفر در حوادث چهارشنبه سوری سال گذشته راهی بیمارستان شدند که 59 نفر از این مصدومان مربوط به اراک و بقیه در سایر شهرستان ها به مراکز درمانی مراجعه کردند.
15پایگاه امداد 115در استان مرکزی دایر است.
6991/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.