به گزارش ایرنا، سید « علی آقازاده» عصر شنبه در نشست شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت در استانداری مرکزی افزود: 990 میلیون دلار کالا و خدمات از ابتدای سال جاری تاکنون از این استان صادر شده است.
وی ادامه داد: صادرات این کالاها نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش یافته و این کالاها به 82 کشور جهان صادر شده است.
استاندار مرکزی عنوان کرد: با توجه به خروج آمریکا از برجام، سال 97 سال سختی برای تولیدکنندگان بود و افزایش صادرات در استان با مشارکت و تلاش بخش خصوصی و تیم اقتصادی دولت محقق شده است.
آقازاده یادآور شد: 80 هزار میلیارد ریال ماهانه توسط سازمان تامین اجتماعی به عنوان مستمری به بازنشستگان پرداخت می کند که این رقم چند برابرپرداخت یارانه ها است.
وی افزود: یک هزار و 500 میلیارد ریال ماهانه توسط سازمان تامین اجتماعی استان مرکزی به بازنشستگان پرداخت می شود که این رقم 2 برابر پرداخت یارانه ها در استان است.
استاندار مرکزی گفت: 700 میلیارد ریال ماهانه یارانه در این استان پرداخت می شود که با وجود همه تنگناهای اقتصادی در پرداخت این بخش کوتاهی صورت نگرفته است.
آقازاده افزود: پرداخت یک هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در استان مرکزی هدفگذاری شده بود که از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و 283 میلیارد تومان تسهیلات به یک هزار و 560 واحد تولیدی پرداخت شده است.
وی ادامه داد: صنایع بزرگ استان مرکزی امسال از آرامش مناسبی نسبت به سال گذشته برخوردار بودند که این مهم با تعامل شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت در استان محقق شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک نیز گفت: بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع فعالان اقتصادی باید در اولویت اقدامات شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت قرار گیرد.
منوچهر توسطی افزود: استان مرکزی با تلاش و عملکرد مثبت شورای گفتگو در مسیر توسعه یافتگی حرکت کرده و در این حوزه توانسته رتبه دوم کشور را از آن خود کند.
وی بیان کرد: با توجه به شایستگی فعالان اقتصادی باید شرایط را به گونه ای فراهم کرد که علاوه بر تولید نیاز داخلی و ایجاد اشتغال با افزایش صادرات غیر نفتی، سهم کشور را از بازارهای جهانی افزایش داد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک بیان داشت: در حال حاضر باید با گفتمان واحد راهکارهای مناسبی در راستای بهبود فضای کسب و کار ارائه داد و مشکلات بخش دولت و خصوصی را به حداقل رساند.
توسطی اضافه کرد: با تغییر نگرش و تلاش همه جانبه و پایش در فعالیت های اقتصادی گام های موثری در بهبود فضای کسب و کار و افزایش تولید برداشته می شود.
وی با اشاره به موانع پیش روی حوزه معدن نیز گفت: فعالان اقتصادی حوزه معدن در راستای رشد و توسعه اقتصادی و صادرات نیاز به کسب اطلاعات و آگاهی نسبت به قوانین و مقررات مالیاتی از جمله ارزش افزوده دارند تا بتوانند به آسانی فعالیت کنند.
توسطی عنوان کرد: عدم اطلاع و آگاهی از قوانین سبب افزایش بوروکراسی و تضییع حق و حقوق سرمایه گذاران این حوزه شده است.
استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور بیش از 2 هزار و 900 واحد صنعتی دارد.
1995/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.