به گزارش ایرنا، « احمد طهرانی» روز دوشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان خمین افزود:کاربران فضای مجازی و رسانه های نوظهور باید دانش و مهارت کافی برای استفاده از ابزارهای نوین را بیاموزند تا دایره آسیب و تهدیدناشی از آن را به حداقل برسانند.
وی عنوان کرد: نسل جوان باید آگاهانه در بهره وری از فناوری نوین بهره بگیرد و برای ورود به دنیای مجازی اطلاعات کافی در اختیار داشته باشد تا دچار مشکلات مالی، اجتماعی و روحی روانی نشود.
فرماندار خمین اظهار داشت: شبکه های اجتماعی در ابعاد مختلف زندگی افراد تاثیر گذار است و در شکل دهی به هویت فرد نقش دارد.
طهرانی تاکید کرد: فضای مجازی به عنوان یک پدیده نوظهور در برخی از موارد آسیب های اجتماعی جبران ناپذیری را وارد کرده است و افزایش آگاهی جامعه از تهدیدات فضای مجازی نقش مهمی در فرهنگ سازی برای کاهش آسیب های فضای مجازی در جامعه دارد.
وی گفت: فناوری نوین ارتباطی در عصر حاضر به همراه تحولاتی که در این فضا به وجود آمده است، بسیاری از کارکردهای خانواده ها را تحت تاثیر قرار داده است.
فرماندار خمین توضیح داد: دستگاه مختلف برنامه های خود برای سال آینده در حوزه جوانان در زمینه های عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، آموزشی، اشتغال، ازدواج، افزایش نشاط اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی را ارایه دهند.
وی یادآور شد: در برگزاری بازی های بومی و محلی نوروز در روستاهای شهرستان از افراد معتمد و باتجربه استفاده و نشست های آموزشی با هدف آگاه سازی نسبت به چگونگی برگزاری مسابقات ورزشی برگزار شود.
رئیس اداره تشخیص و پیگیری پلیس فتای نیروی انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: آسیب و تهدیدهای شبکه های اجتماعی در حوزه های های سیاسی، امنیتی، روانی، فرهنگی و خانوادگی است که دامنه آن ها در سایه کم توجهی و ناآگاهی روز به روز گسترده تر می شود.
سروان «حامد راهزانی» افزود: والدین به منظور کنترل فرزندان خود در استفاده از گوشی تلفن هوشمند، مدت زمان تعیین کنند و اجازه ندهند آنان با عضویت در شبکه های اجتماعی در دام شیادان اینترنتی بیفتند.
وی تاکید کرد: استفاده از برنامه های پیام رسان داخل کشور امن ترین فضا را برای کاربران فضای مجازی ایجاد می کند چراکه این پیام رسان ها محتوای آلوده ندارند.
رئیس اداره تشخیص و پیگیری پلیس فتای نیروی انتظامی استان مرکزی گفت: کاربران در خریدهای اینترنتی مراقب بدافزارهایی نظیر همدم یاب باشند چراکه با ورود به درگاه جعلی برای پرداخت پول اطلاعات حساب بانکی آنها توسط کلاهبرداران دریافت می شود.
سروان راهزانی با بیان اینکه تاکنون 15 بانک رمز دوم یک بار مصرف مشتریان خود را راه اندازی کردند، اظهار داشت: این رمز دوم زمان دار است و احتمال کلاهبرداری را کاهش می دهد.
وی افزود: بانک هایی که رمز دوم یک بار مصرف را راه اندازی نکنند در صورت خسارت مشتریان باید این خسارت را جبران کنند.
رئیس اداره تشخیص و پیگیری پلیس فتای نیروی انتظامی استان مرکزی یادآور شد: کنترل بیش از اندازه فرزندان در فضای مجازی امنیت کاذبی ایجاد می کند که در زمان دسترسی نداشتن به فرزندان احتمال آسیب پذیری آن ها افزایش پیدا می کند.
رئیس اداره ورزش و جوانان خمین نیز در این نشست گفت: 40 کارگاه آموزشی با موضوع ازدواج، آسی بهای اجتماعی، اعتیاد، اشتغال امسال توسط سازمان های مردم نهاد تحت پوشش این اداره در شهرستان برگزار شده است.
« سعید امجدی» با اشاره به فعالیت پنج سازمان مردم نهاد در این شهرستان افزود: این سازمان های مردم نهاد امسال از یک میلیارد و 680 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی توانستند 180 میلیون ریال جذب کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان خمین اظهار داشت: این سازمان های مردم نهاد امسال 80 میلیون ریال اعتبار برای برگزاری کارگاه های آموزشی و توانمندسازی جذب کردند.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی با 23 هزار نفر جمعیت جوان است.
9930/7277/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.