به گزارش ایرنا، «بهروز اکرمی» روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی استان مرکزی افزود: امروز دشمنان ایران اسلامی با انجام توطئه ها و دشمنی ها مشکلاتی را به مردم تحمیل کرده اند که نیاز است روابط عمومی ها با انعکاس واقعیت ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی توطئه دشمنان را خنثی و روحیه امید و نشاط را در جامعه افزایش دهند.
وی ادامه داد: نیاز است برای افزایش هرچه بیشتر کارایی، تاثیرگذاری و انتقال دستاوردها دستگاه ها و نظام به جامعه جایگاه روابط عمومی ها در دستگاه ها اجرایی بازتعریف شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: روابط عمومی ها باید تسهیل گر ارتباط جامعه و مسئولان دستگاه های اجرایی بوده و این ارتباط باید براساس سازوکارهای جدید انجام شود.
اکرمی خاطر نشان کرد: مردم امروز از طریق رسانه ها از دستاوردهای دولت و نظام آگاه می شوند که یکی از اقدامات مهم روابط عمومی ها برای انتقال این دستاوردها به جامعه، افزایش ارتباط با مطبوعات و رسانه ها است.
وی گفت: روابط عمومی ها با ارتباط منطقی با رسانه ها می توانند اقدامات و عملکرد دستگاه های اجرایی را در اختیار مردم قرار دهند و افزایش امید و نشاط را در جامعه فراهم کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: رسانه ها اگر قبل از شهروندان از عملکرد روابط عمومی ها گله مند باشند، نشان از عدم موفقیت این نهادها در فعالیت های خود است.
اکرمی یاد آور شد: امروز برخی هجمه ها به دولت وارد شده است که با وجود اشکالات دستگاه های اجرایی این هجمه ها منصفانه نبوده و روابط عمومی ها باید زبان گویا و مدافع دستاوردها و اقدام های دولت باشند.
وی افزود: روابط عمومی ها باید با انجام کارهایی خلاقانه جذابیت بیشتری را برای دستگاه ها در جامعه به وجود آورده و یکی از زمان های مهم برای انجام این خلاقیت ها در شرایطی است که منابع محدود است.
فرماندار شهرستان شازند نیز در این نشست گفت: روابط عمومی یکی از پنج شغل پر استرس دنیا به شمار می رود.
«مصطفی عرب» افزود: یکی از حوزه های فعالیت روابط عمومی اطلاع رسانی، تبلیغات محیطی و شهری، انتشارات و چاپ و تحقیقات و پژوهش است.
وی ادامه داد: تحقیقات و افکار سنجی در استان مرکزی نیازمند تقویت بیشتری است.
فرماندار شهرستان شازند، تعامل با مطبوعات از جمله مهمترین وظایف روابط عمومی ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی ها رقیب مطبوعات نبوده و باید در کنار مطبوعات از این ظرفیت برای آگاهی رساندن به مردم و ارتباط با جامعه بهره برداری کنند.
مدیرکل روابط عمومی استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: شورای روابط عمومی مرجع خدمات و اطلاع رسانی در استان بوده شکل گیری این شورا رفع مشکلات این نهادها و تسهیلگر اطلاع رسانی در جامعه است.
«اﺑﻮاﻟﺤﺴﻦ ﺧﺰاﻳﻲ ﭘﻮﺭ» افزود: روابط عمومی بازوان اطلاع رسانی دولت بوده و در برخی مقاطع زمانی نتوانسته خدمات دولت را به خوبی منعکس کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: بر اساس اساسنامه شورای هماهنگی روابط عمومی ها، اعضای هیات رئیسه روابط عمومی ها 9 نفر هستند که 2 نفر آنان شامل استاندار استان ها به عنوان رئیس و مدیر کل روابط عمومی به عنوان دبیر به صورت انتصابی و هفت نفر دیگر نیز از بین مدیران روابط عمومی انتخاب می شوند.
در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی استان مرکزی «حسن رجبی» از شرکت پتروشیمی شازند با 38 رای از 95 رای ماخوذه، «ابوالفضل اعتماد پور» از سازمان صنعت معدن و تجارت و «مجید عبدالحمیدی» از خانه کارگر و شرکت هسکو مشترک با 33 رای، «جمیله شکرایی» از سازمان جهاد کشاورزی با 31 رای، «مسعود بهاری» از آب منطقه ای استان مرکزی و «وحید علی محمدی» از شرکت هپکو مشترک با 27 رای و «کاوه عزیز محمدی» از شرکت ایرالکو با 23 رای به عنوان اعضای هیات رئیسه روابط عمومی های این استان انتخاب شدند.
استان مرکزی با یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت و 12 شهرستان در قلب کشور قرار دارد.
1955/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.