به گزارش ایرنا،‌ «محمد بهاروند» روز چهارشنبه در حاشیه رزمایش پدافند غیرعامل در شهر صنعتی کاوه‌ افزود: هدف از برگزاری این رزماش تقویت سطح ایمنی و حفظ امنیت تاسیسات واحدهای صنعتی، هنگام بروز تهدیدات احتمالی است.
وی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف دشمنان آسیب رساندن به مراکز صنعتی و اقتصادی کشور است، امروز باید نسبت به تامین امنیت مراکز صنعتی و اقتصادی کشور بسیار هوشمندانه عمل کرد.
بهاروند افزود: اقتدار نظام جمهوری اسلامی سبب به خطر افتادن منافع دشمنان شده و‌ همواره سعی می کنند که برای مراکز صنعتی و تولیدی ما مشکلاتی ایجاد کنند و به همین دلیل برگزاری چنین رزمایش هایی می تواند سطح آمادگی صنایع را برای مقابله با تهدیدات افزایش دهد.
وی گفت: ساوه از شهرستان های صنعتی و مهم کشور است و رعایت موازین پدافند غیرعامل از سوی صنایع امری حیاتی است.
معاون استاندار مرکزی افزود: این رزمایش نوعی یادآوری برای مدیران صنعتی است که همواره آمادگی خود را برای مقابله با تهدیدات و خطرها حفظ کنند.
بهاروند گفت: در این رزمایش اعضای ستاد بحران،‌ ستاد پدافند غیرعامل، دستگاههای نظامی و انتظامی و سایر اعضای شورای تامین مشارکت دارند اما مسئولیت اصلی در امر برگزاری بر عهده سپاه و بسیج ناحیه ساوه است.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: این رزمایش در راستای تقویت آمادگی و افزایش توان مقابله کارخانه ها و واحدهای صنعتی با تهدیدات احتمالی و همچنین افزایش توان بازدارندگی انجام شد.
سرهنگ «علی رسولی» اظهار داشت:‌ آگاهی از نحوه مبارزه با تهدیدها و شناختن ماهیت آنها برای واحدهای صنعتی بسیار ضروری است و یکی از اهداف این رزمایش نیز ارائه آموزش هایی در این خصوص به صاحبان واحدهای تولیدی و کارخانه ها می باشد.
وی ادامه داد: در این رزمایش برنامه های متشکل از پدافندهای عامل و غیرعامل اجرا شد که امیدواریم بر میزان توانایی و قدرت بازدارندگی در مراکز صنعتی شهرستان ساوه به خصوص شهر صنعتی کاوه بیفزاید.
رسولی گفت: در این رزمایش با توجه به مناطق مسکونی در شهر صنعتی کاوه و برای حفظ امنیت ساکنان از روش پدافند دورادور و برای کنترل راه های ورودی و خروجی نیز از تورهای ایست و بازرسی استفاده شد.
وی بیان کرد: عملیات دفاع از مقر نیز بخش دیگری از رزمایش بود و نیروهای امدادی از قبیل اورژانس،‌ آتش نشانی و هلال احمر نیز توان خود را به نمایش گذاشتند.
به گفته سرهنگ رسولی، آخرین مرحله این رزمایش نیز اجرای عملیات خنثی سازی بمب توسط نیروهای نظامی بود.
وی گفت‌: برای برگزاری این رزمایش اعضای ستاد بحران،‌ شورای تامین،‌ نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج مشارکت داشتند.
ساوه با داشتن چهار شهر و ناحیه صنعتی که افزون بر 500 واحد تولیدی را در خود جای داده است و‌ از قطب های صنعتی کشور به شمار می رود.
6539/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.