«محمدرضا حاجی پور» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: سرمایه گذار داوطلب برای واگذاری شرکت آونگان اراک انتخاب شده و هم اکنون در مراحل قیمت گذاری و رفع مشکلات قانونی است.
وی ادامه داد: متقاضیان بسیاری برای احیای شرکت آونگان اعلام آمادگی کرده اند اما مبنای واگذاری این شرکت از سوی مدیریت ارشد استان و وزارت صنعت، معدن و تجارت، رعایت اصل اهلیت صنعتی متقاضی است که به زودی اعلام می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: شرکت آونگان بزرگترین سازنده دکل های انتقال نیرو در خاورمیانه بود که بعد از واگذاری به بخش خصوصی در دولت نهم با مشکلات اقتصادی مواجه شد که حل مشکلات این شرکت، به کارگیری کارکنان پیشین این کارخانه و بهره گیری از تمام ظرفیت این کارخانه از مهمترین شروط واگذاری به سهامدار جدید است.
وی اظهار داشت: شرکت آونگان اراک یکی از کارخانه های مادر تخصصی استان مرکزی محسوب می شود که به دلیل واگذاری نامناسب در گذشته به حالت تعطیلی درآمده است.
حاجی پور بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی از همه ظرفیت های خود در راستای حمایت سهامدار جدید برای راه اندازی شرکت، ایجاد اشتغال مولد و در نهایت تقویت بنیه اقتصادی مردم به کار می گیرد.
وی گفت: در هفت ماهه سال جاری 167 فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری بالغ بر 9 هزار و 952 میلیارد ریال توسط سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان صادر شده است که با راه اندازی این واحدهای تولیدی 2 هزار و 307 فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: از سال گذشته تسریع در راه اندازی تمامی طرح های صنعتی در حال اجرا به خصوص طرح های بزرگ و بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی در دستور کار این سازمان قرار گرفت که همزمان با اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت ، معدن و تجارت و همچنین حمایت مسئولان ارشد استان و بانک ها در هفت ماهه سال جاری پیشرفت 18 و 48 درصدی تعداد و میزان سرمایه گذاری پروانه های بهره برداری نسبت به مدت مشابه در سال 96 ایجاد شده است.
وی با اشاره به صدور 430 فقره جواز تاسیس از ابتدای سال 97 افزود: پیش بینی سرمایه گذاری این طرح ها بالغ بر 35 هزار میلیارد ریال است که با بهره برداری از آنان زمینه اشتغال بیش از 11 هزار و 600 نفر فراهم می شود.
حاجی پور گفت: اکنون 413 فقره جواز تاسیس با پیشرفت بالای 70 درصد در استان وجود دارد که با راه اندازی این طرح ها در سال جاری رشد و شکوفایی بیش از پیش حوزه تولید ایجاد می شود.
شرکت آونگان بزرگترین سازنده دکل های انتقال نیرو در خاورمیانه بود که بعد از واگذاری به بخش خصوصی با مشکلات اقتصادی مواجه شد.
کارخانه آونگان با تولید انواع نبشی و دکل های انتقال انرژی از کارخانه های با سابقه اراک بود که درسال 1383 به بخش خصوصی واگذار شد.
این واحد صنعتی در زمره نخستین واحدهایی بود که در قالب اصل 44 واگذارشد اما، بعد از واگذاری با تنگناهای جدی مواجه شد.
بیش از 2 هزار و 800 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.