به گزارش ایرنا، این رزمایش با حضور دستگاه های اجرایی دادگستری، اداره کل اطلاعات، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی، اداره کل مدیریت بحران استانداری، اداره کل پدافند غیرعامل استانداری، سازمان برنامه و بودجه، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل حفاظت محیط زیست، اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده ای، صدا و سیمای استان در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برگزار شد.
معاون اطلاعات و عملیات سازمان پدافند غیرعامل کشور در این آیین گفت: آمریکا 20 سال گذشته که برای آزادسازی کویت به عراق حمله کرد 20 کشور جهان این کشور را همراهی می کردند در صورتی که امروز در حمله نظامی به سوریه تنها توانسته کشور انگلیس را با خود همراه کند و این مهم نشان از اوفول قدرت این کشور در منطقه و جهان دارد.
سردار «نورخدا قاسمی» افزود: دوران قدرت و سلطه گری آمریکا در جهان تمام شده و این مهم نباید موجب غفلت مسئولان شود بلکه باید با انجام رزمایش ها آمادگی کشور بیش از پیش در برابر توطئه های دشمنان افزایش یابد.
وی، قلمرو فعالیت های مدیریت بحران را در 2 حوزه حوادث طبیعی و غیر طبیعی دانست و گفت: قلمرو تهدیدهای طبیعی در حوزه فعالیت های مدیریت بحران و تهدیدهای غیر طبیعی و انسانی از جمله آلوده کردن مواد غذایی و دارویی در حوزه فعالیت های قرارگاه پدافند زیستی قرار دارد.
معاون اطلاعات و عملیات سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: قرارگاه پدافند زیستی از 9 کمیته تشکیل شده است که آشنایی و آمادگی هرچه بیشتر این کمیته ها با فعالیت ها خود جلوگیری از شیوع بیماری های احتمالی و خنثی سازی توطئه های زیستی دشمنان را به همراه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نیز در این رزمایش گفت: رزمایش رومیزی کنترل و پیشگیری بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان با هدف بررسی میزان آمادگی اداره کل دامپزشکی و سایر دستگاه های عضو ستاد در برابر تهدیدهای این بیماری برگزار شده است.
«محسن شانقی» افزود: آشکار کردن نقاط ضعف، قوت و تلاش برای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت و عکس العمل سری در برابر تهدیدها از دیگر اهداف برگزاری این رزمایش است.
وی ادامه داد: با نمونه برداری انجام شده از واحدهای پرورش طیور استان مرکزی در سال جاری موردی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مشاهده نشده و با توجه به اینکه تایید این بیماری در برخی استان های اطراف نیاز است دستگاه های عضو قرارگاه پدافند غیر عامل از آمادگی لازم برای مقابله با شیوع احتمالی این بیماری در استان وجود داشته باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از جمله بیماری های مشترک بین انسان و دام و بیماری واگیردار در بین پرندگان است که با انتقال به جامعه انسانی به عنوان تهدیدی برای سلامت جامعه محسوب می شود.
استان مرکزی با 12 شهرستان، و یکهزار و 539 روستا، دارای 622 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.