به گزارش ایرنا، سید« علی آقازاده» روز شنبه در حاشیه بازدید از اداره کل گمرکات استان مرکزی ، افزود: صادرات کالا از گمرکات این استان در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: نبود تسهیلات اداری در بخشنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت به خصوص در زمینه سپرده گذاری ارزی از مهمترین عوامل عدم تحقق پیش بینی های استان در زمینه صادارت کالا بوده است.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به تغییرات، مکاتبات و اقدام های انجام شده پیش بینی می شود صادرات کالا از گمرکات استان مرکزی به خارج از کشور در سال جاری روند افزایشی داشته باشد.
آقازاده از افزایش 2 درصدی واردات کالا به استان مرکزی در هفت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: افزایش صادرات کالا در این استان نسبت به واردات نشان دهنده رونق تولید در واحدها صنعتی و تولیدی استان است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری صادرات استان تا 12 درصد افزایش یابد.
آقازاده خاطرنشان کرد: گمرکات استان مرکزی با تسهیل در ارایه خدمات گمرکی و افزایش تراز تجاری و اقتصادی در زمره 10 گمرک برتر در سطح کشور قرار دارد.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی نیز در این آیین گفت: گمرکات کشور با ارایه بسته های حمایتی در زمینه کمک به نقدینگی صاحبان کالا و تولیدکنندگان تسهیل در ارایه خدمات گمرکی و افزایش صادرات و واردات را در دستور کار خود قرار داده است.
سید«مهدی میراشرفی» افزود: صاحبان کالا و تولیدکنندگان از این پس علاوه بر اینکه می توانند حقوق و عوارض ورودی کالاها به کشور را به صورت نسیه و ضمانت نامه ای پرداخت کنند برای تسهیل در فعالیت های اقتصادی و تولیدی می توانند ارزش افزوده کالاهای وارداتی را نیز به این روش تسویه کنند که این امر نقش مهمی در افزایش نقدینگی این واحدها به همراه دارد.
وی ادامه داد: در بخش صادرات نیز تولیدکنندگان استان مرکزی بدون مراجعه به تهران می توانند مجوز ورود موقت مواد اولیه وارداتی را از اداره کل گمرکات استان اخذ و کالا های مورد نیاز خود را بدون پرداخت حقوق و عوارض به صورت موقت وارد و پس از پردازش صادر کنند.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی یاد آور شد: 587 میلیون دلار کالا امسال از این استان به خارج از کشور صادر و 261 میلیون دلار کالا به استان وارد شده است.
وی ادامه داد: صادرات کالا از استان مرکزی به خارج از کشور در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است.
میراشرفی، تولیدات واحدهای صنعتی، پتروشیمی و فرآورده های نفتی را عمده کالاهای صادرات شده از استان مرکزی در این مدت عنوان کرد.
وی افزود: ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز تولید نیز عمده کالاهای وارد شده به استان در این مدت بوده است.
استان مرکزی با 12 شهرستان و یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت از قطب های مهم صنعتی و کشاورزی کشور است.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.