«رضا مرادی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: گزارش ایستگاه های هواشناسی نشان دهنده افزایش نسبی دما است که علت آن ورود جبهه گرم یک سامانه بارشی است.
وی بیان کرد: این سامانه بارشی از ساعات آتی مناطق شمال غرب کشور را تحت تاثیر قرار می دهد وپس از آن دامنه ناپایداری ها به نوار غربی، مرکزی و نوار شمال و شمال شرق کشور می رسد.
مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد: این سامانه در استان از ساعات عصر موجب افزایش تدریجی ابرناکی می شود و بر میزان سرعت باد در استان مرکزی نیز تا فردا (جمعه) اضافه می شود.
مرادی تصریح کرد: شدت وزش باد در برخی از مناطق استان مرکزی به ویژه مناطق غرب و شمال بیشتر پیش بینی شده است.
وی گفت: فعالیت بارشی این سامانه فردا (جمعه) کمتر از نوار غربی کشور است اما گاهی بارش باران یا رگبار و رعدو برق در استان دور از انتظار نیست و بارش ها بیشتر در ساعات عصر و جمعه شب و بامداد شنبه پیش بینی شده است.
مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی افزود: بارش ها در روز شنبه به صورت رگبار و رعد و برق تداوم دارد و احتمال وزش باد شدید موقتی نیز در این روز پیش بینی شده است.
مرادی بیان کرد: با عبور سیستم بارشی روز شنبه و به دلیل ریزش هوای سرد، دمای هوا بین چهار تا پنج درجه کاهش می یابد.
وی گفت: ساوه با بیشینه دمای 26 و چهار دهم درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین و کمیجان با کمینه دمای پنج و 6 دهم درجه سانتیگراد بالای صفر خنک ترین شهر این استان در 24 ساعت گذشته بوده است.
241 میلیمتر بارندگی در سال زراعی گذشته (اول مهرماه سال 96 تا اول مهرماه سال 97) در استان مرکزی به ثبت رسیده است.
3005/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.